Executive MBA - Henley Business School Suomessa

Mihin Executive MBA -tutkinnossa kannattaa kiinnittää huomiota?

"*" indicates required fields

Schedule for studies*
Book a meeting
Financing of studies
Haluaisimme esitteen lisäksi kertoa sinulle muista tapahtumistamme ja toimittaa lisätietoja Henleyssä opiskelusta. Sopiiko se sinulle?*

GDPR policy

The personal information you supply on this form will be used to help us respond to your request, for quality assurance and for data analytics purposes. Your personal data will not be sold to any organisation, and will not be shared with any organisations outside the university apart from those that help us to provide this service or unless required by law. The information that has been provided in this form will be treated in accordance with the General Data Protection Regulation (2016) and all applicable data protection laws. Please refer to our privacy policy for more information. If, at some stage, you wish to be removed from our database, please advise us by emailing to info@henley.fi.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Oletko harkinnut Executive MBA (EMBA) -tutkinnon suorittamista päivittääksesi osaamistasi, edetäksesi urallasi tai kehittyäksesi yksilönä?

Tässä muutamia seikkoja, jotka on hyvä ottaa huomioon koulutusohjelman valinnassa:

Tutkinto vai koulutusohjelma

Haluatko saavuttaa EMBA-opinnoilla maisterin tutkinnon vai syventää ammatillista osaamista? Suomessa EMBA-ohjelman suorittaminen ei automaattisesti johda maisterin tutkintoon, vaikka ohjelmasta saa 90 opintopistettä.

Suomalaisten oppilaitosten tarjoamat MBA-ohjelmat luokitellaan suomalaisessa koulutusjärjestelmässä koulutusohjelmiksi – tai aikuiskoulutukseksi – ei maisterin tutkintoon tähtääviksi ohjelmiksi.

Tästä poiketen Henleyn EMBA-ohjelma tarjoaa yliopistotasoisen maisteritutkinnon, koska Henley EMBA on osa Ison-Britannia virallista tutkintojärjestelmää. Isossa-Britanniassa EMBA luetaan ylemmäksi korkeakoulututkinnoksi, kuten muutkin yliopistossa suoritettavat tutkinnot.

Sen vuoksi Henley EMBA johtaa kansainvälisesti tunnustettuun maisterin tutkintoon.

Akkreditoinnit ja rankingit

Valmistuminen hyvin arvosanoin mistä tahansa koulusta ei nykyaikana riitä. Oppilaitoksella, josta valmistut, on todellista painoarvoa! Tutkinnon pitää olla peräisin akkreditoidusta, hyvän rankingsijoituksen saaneesta yliopistosta.

Voit varmistaa koulutuksen laadun valitsemalla oppilaitoksen, jolla on akkreditoinnit kolmelta kansainvälisesti arvostetulta organisaatiolta: AACSB, AMBA ja EQUIS. Tällä hetkellä maailmassa on vain 108 business-koulua, joilla on kaikki kolme akkreditointia – ja Henley on näistä yksi. Henley oli itse asiassa ensimmäinen Suomessa sijaitseva business-koulu, joka sai tämän halutun Triple Crown -akkreditoinnin.

Akkreditointien lisäksi oppilaitoksen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota rankingsijoituksiin. Financial Times ja Economist julkaisevat maailman arvostetuimpia EMBA-rankinglistoja.

Henleyn EMBA-tutkinto on tällä hetkellä korkeimmalla sijalla kaikista suomalaisista oppilaitoksista. Financial Times sijoitti sen vuonna 2021 sijalle 61 maailmassa ja Economist sijalle 21 vuonna 2020.

Akkreditoinnit ja hyvät rankingsijoitukset takaavat opetuksen laadukkaan tason. Kolmoisakkreditointi tekee Henleystä yhden maailman johtavista business-kouluista. Sekä Financial Times että Economist sijoittavat Henley EMBA:n vertailussa Suomen parhaaksi EMBA-ohjelmaksi.

Paikallinen vai kansainvälinen

Haluatko EMBA-ohjelmalta paikallista vai kansainvälistä näkökulmaa? Tämä voi olla tärkeä päätös nykyisestä työnkuvastasi ja tulevaisuuden uratavoitteistasi riippuen. Se vaikuttaa merkittävästi ohjelman sisältöön, ihmisiin joihin tutustut ja joiden kanssa opiskelet, tulevaan verkostoosi ja tutkintosi tunnustamiseen.

Suomalaisissa yliopistoissa ohjelman sisältö painottuu yleensä paikalliseen liiketoimintaympäristöön ja opiskelut suoritetaan suomalaisten kouluttajien johdolla suomalaisten opiskelijoiden kanssa.

Henleyllä painotus taas on vahvasti kansainvälinen. Tämä näkyy ohjelman sisällössä, opetushenkilöstössä ja ohjelmaan osallistuvissa opiskelijoissa. Lisäksi Henley EMBA on kansainvälisesti tunnustettu maisterin tutkinto.

Henleyssä ohjelman opiskelijat pääsevät oppimaan monimuotoiselta ja huipputasokkaalta opetushenkilöstöltä. Monet kouluttajista ovat Isosta-Britanniasta, mutta heidän lisäkseen kouluttajia on kaikkialta maailmasta. Henleyn akateemikot ovat kansainvälisesti arvostettuja oman alansa asiantuntijoita, joiden tutkimuksia on julkaistu laajasti ja joilla on runsaasti käytännön työkokemusta.

Jokainen Henley-ohjelmaan Suomessa osallistuva suorittaa osan koulutusmoduuleista ulkomailla. Näin osallistujat saavat mahdollisuuden opiskella erimaalaisten Henleyn opiskelijoiden kanssa. Lisäksi ohjelmaan kuuluu useita ulkomaan opintomatkoja, joiden kautta osallistujat eri maista pääsevät tutustumaan paikalliseen kulttuuriin, oppimaan toisiltaan ja käyttämään laaja-alaisia taitojaan ratkoessaan oikean elämän haasteita paikallisissa yrityksissä.

Henley EMBA tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä osaksi verkostoa, johon kuuluu yli 80 000 ihmistä yli 180 maasta.

Lue lisää Henley EMBA ohjelmasta.

Sabine Doms, Marketing Manager - Henley Business School Finland

Sabine Doms

Sabine is passionate about helping people to achieve their full potential and perform at their best. She has over 10 years experience in marketing and communications and is leading the marketing of Henley Business School in Finland since 2016.

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Becoming a better leader is about becoming a better person

  • 24 marras 2022
One of things that sets the Henley Executive MBA apart from other postgraduate programmes is the strong emphasis on personal development. It is great to systematically take time for personal reflection that is not focused on work objectives, but rather on balancing my personal needs with the external demands I’m facing. Identifying and resolving matters that stop you from being a better person are an integral part of the path of any leader who wants to develop.

Twitter’s Musk-era: A defence of remote working

  • 18 marras 2022
Dr Miriam Marra looks at the impact Elon Musk's back-to-office policy will likely have on Twitter's top talent and productivity.

Executive MBA -infotilaisuus

  •   16.12.2022 – 08:30 to 10:00
  • Henley Business School
Tervetuloa Executive MBA -infotilaisuuteemme kuulemaan lisää ohjelmasta ja oppimiskokemuksesta. Tilaisuudessa pääset tapaamaan yhden alumneistamme ja kuulemaan hänen kokemuksistaan Henleyn Executive MBA -ohjelmassa.