The Integrated Leader -ohjelma – Henley Business School Suomessa

Akkreditoinnit

Kolme akkreditointia: AMBA, EQUIS ja AACSB.

Olemme yksi niistä harvoista kansainvälisistä business-kouluista, joille on myönnetty kolmen johtavan englantilaisen, eurooppalaisen ja yhdysvaltalaisen tahon akkreditoinnit:

Kolmoisakkreditointi on osoitus opetuksen ja opetushenkilöstön laadukkuudesta. Voit siis luottaa siihen, että saat meiltä laadukasta koulutusta.

Kaikkien akkreditointitahojen tarkoituksena on kehittää business-koulutuksen laatua. Tarkassa akkreditointiprosessissa huomioidaan kaikki Henley-kokemuksen osa-alueet, kuten opetushenkilöstö ja tutkimus.

EMBA kolmoisakkeditoinnilla - Henley Business School Suomessa

Tuoreimmat uutiset

Future Trends in Coaching

  • 1 joulu 2021
Mitä kansainvälinen coaching-yhteisö ajattelee pandemian vaikutuksista ja miten se suhtautuu tulevaisuuteen, kun alamme pohtia uutta normaalia? Future Trends in Coaching -tutkimusraportti tarjoaa yleiskatsauksen yli 1000 coachin kanssa ympäri maailman tehdystä tutkimuksesta.

Elinikäinen oppiminen – ainoa pysyvä asia muuttuvassa työmaailmassa

  • 30 marras 2021
Elinikäinen oppiminen, uusien taitojen ja uudenlaisen osaamisen omaksuminen sekä kyky kehittyä ihmisenä ja ammattilaisena ovat ainoa tapa pysyä ajankohtaisena tulevaisuuden työmaailmassa.
Dear alumni, partners and friends - Coronavirus pandemic update - Henley Business School Finland

COVID-19 päivitys

  • 26 marras 2021
Huolehdimme kaikista varotoimista varmistaaksemme turvallisen ympäristön asiakkaillemme, kumppaneillemme ja työntekijöillemme. Ohjelmamme ja tapahtumamme toteutetaan paikallisten COVID-19-säännösten mukaisesti Suomessa.

COP26, silence of the leadership development, and the band on the Titanic

  • 23 marras 2021
Within the leadership development community, we know we hit the iceberg of climate change and it is sinking us, yet it seems we are continuing to play the same old leadership development tunes. Why is that and what can we do together?

Tarvitsetko lisätietoja?

Anna Matula - Managing Director - Henley Business School Finland

Annu Matula