Kolmoisakkreditoitu business-koulu

Henley Business School on yksi maailman 88 business-kouluista, joille on myönnetty yliopistomaailman kolme arvostetuinta akkreditointia.

Kolmoisakkreditoitu business-koulu

Henley Business School on yksi maailman 88 business-koulusta, joille on myönnetty yliopistomaailman kolme arvostetuinta akkreditointia: AMBA, EQUIS ja AACSB. Kolmoisakkreditointi on myönnetty vain 1% maailman business-kouluista. Se on merkki korkeasta opetuksen ja koulutusohjelmien laadusta.

Jokainen akkreditointeja myöntävä taho ajaa asioita, jotka kehittävät business-koulutuksen tasoa maailmalla. Akkreditoinnin myöntämiseksi on läpäistävä tiukka prosessi, jossa arvioidaan mm. oppimiskokemusta sekä opetuksen ja tutkimuksen laatua.

 

AACSB 

"AACSB tarjoaa kansainvälisesti tunnetun, erikoistuneen akkreditoinnin liiketalouden ja laskentatoimen ohjelmille toisen asteen-, maisteri- ja tohtoritasoilla. AACSB-akkreditoinnin standardit edellyttävät korkeakoulukouluilta erinomaista tasoa ja jatkuvaa kehitystä kaikissa ohjelmissaan.

Akkreditointiprosessi on kokonaisvaltainen selvitys, jossa mitataan koulun tavoitteet sekä opetushenkilökunnan ja opetussuunnitelman pätevyys. Prosessi pitää sisällään itsearvioinnin, vertaisarvioinnin, koulun arvioinnin sekä koulun strategisen suunnittelun kehityksen arvioinnin. AACSB-akkreditointitaho varmistaa, että opetusmateriaaleina käytetään alan viimeisintä tietoa, joka valmistaa opiskelijoita toimimaan johtajina."

AACSB accreditation - Henley Business School

Lisätietoja AACSBn nettisivuilla.

 

EQUIS

"EQUISin tavoite on kehittää johtamiskoulutusta maailmanlaajuisesti.

EQUIS ei arvioi pelkkiä koulutusohjelmia, vaan koulutuslaitoksia kokonaisuutena. Arvioinnin piiriin kuuluu oppilaitoksen toiminta ja yksiköt, kuten tutkimus, e-oppimisympäristöt, johdon koulutus ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus. Koulutuslaitoksen toiminnan tulee painottua johtamiskoulutukseen.

EQUIS arvioi myös akateemisen koulutuksen asiantuntemusta sekä yritysten kanssa tehtävää yhteistyötä. Saadakseen EQUIS-akkreditoinnin, koulutuslaitoksen tulee korkealaatuisen toiminnan ohella olla laajasti kansainvälinen."

Accreditation - EQUIS

Lisätietoja EQUISn nettisivuilla.

 

AMBA

"AMBA on sitoutunut kehittämään johtamisen jatkokoulutusta globaalisti.

Tiukat arviointikriteerimme varmistavat, että AMBA-akkreditointi myönnetään vain huipputason ohjelmille, joiden opetussuunnitelma, opetus ja opiskelijoiden välinen vuorovaikutus ovat huippustandardien mukaisia.

Me uskomme että akkreditoitujen ohjelmien tulee yltää korkeimpien standardien tasolle ja niiden tulee heijastaa johtamiskoulutuksen trendeja sekä innovaatioita."

Accreditation - AMBA

Lisätietoa AMBAn nettisivuilla.

© Henley Business School 2019Privacy policyTerms of use