Greenlands campus - Henley Business School Suomessa

Kolmoisakkreditoitu business-koulu

Henley Business School on yksi maailman 88 business-kouluista, joille on myönnetty yliopistomaailman kolme arvostetuinta akkreditointia.

Henley Business School on yksi maailman 88 business-koulusta, joille on myönnetty yliopistomaailman kolme arvostetuinta akkreditointia: AMBA, EQUIS ja AACSB. Kolmoisakkreditointi on myönnetty vain 1% maailman business-kouluista. Se on merkki korkeasta opetuksen ja koulutusohjelmien laadusta.

Jokainen akkreditointeja myöntävä taho ajaa asioita, jotka kehittävät business-koulutuksen tasoa maailmalla. Akkreditoinnin myöntämiseksi on läpäistävä tiukka prosessi, jossa arvioidaan mm. oppimiskokemusta sekä opetuksen ja tutkimuksen laatua.

AACSB accreditation - Henley Business School

AACSB tarjoaa kansainvälisesti tunnetun, erikoistuneen akkreditoinnin liiketalouden ja laskentatoimen ohjelmille toisen asteen-, maisteri- ja tohtoritasoilla. AACSB-akkreditoinnin standardit edellyttävät korkeakoulukouluilta erinomaista tasoa ja jatkuvaa kehitystä kaikissa ohjelmissaan.

Akkreditointiprosessi on kokonaisvaltainen selvitys, jossa mitataan koulun tavoitteet sekä opetushenkilökunnan ja opetussuunnitelman pätevyys. Prosessi pitää sisällään itsearvioinnin, vertaisarvioinnin, koulun arvioinnin sekä koulun strategisen suunnittelun kehityksen arvioinnin. AACSB-akkreditointitaho varmistaa, että opetusmateriaaleina käytetään alan viimeisintä tietoa, joka valmistaa opiskelijoita toimimaan johtajina.

Accreditation - EQUIS

EQUISin tavoite on kehittää johtamiskoulutusta maailmanlaajuisesti.

EQUIS ei arvioi pelkkiä koulutusohjelmia, vaan koulutuslaitoksia kokonaisuutena. Arvioinnin piiriin kuuluu oppilaitoksen toiminta ja yksiköt, kuten tutkimus, e-oppimisympäristöt, johdon koulutus ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus. Koulutuslaitoksen toiminnan tulee painottua johtamiskoulutukseen.

EQUIS arvioi myös akateemisen koulutuksen asiantuntemusta sekä yritysten kanssa tehtävää yhteistyötä. Saadakseen EQUIS-akkreditoinnin, koulutuslaitoksen tulee korkealaatuisen toiminnan ohella olla laajasti kansainvälinen.

Accreditation - AMBA

AMBA on sitoutunut kehittämään johtamisen jatkokoulutusta globaalisti.

Tiukat arviointikriteerimme varmistavat, että AMBA-akkreditointi myönnetään vain huipputason ohjelmille, joiden opetussuunnitelma, opetus ja opiskelijoiden välinen vuorovaikutus ovat huippustandardien mukaisia.

Me uskomme että akkreditoitujen ohjelmien tulee yltää korkeimpien standardien tasolle ja niiden tulee heijastaa johtamiskoulutuksen trendeja sekä innovaatioita.

Tuoreimmat uutiset

Tanja Huoponen - kuukauden alumni - Henley Business School Finland

Kuukauden alumni: Tanja Huoponen, CFO, Teknologian tutkimuskeskus VTT

  • 3 touko 2021
Kuukauden alumni on uusi juttusarja, jossa haastattelemme Henley Business Schoolista valmistuneita alumneja. Haastatteluissa kuulemme mitkä ovat olleet tärkeimmät opit ja kuinka Henley-tutkinto on vaikuttanut alumniemme uraan ja elämään. Lisäksi kuulemme, mitkä ovat menestyksen avaimet kunkin alumnin nykyisessä ammatissa.

Leading Edge: 30 minutes to stay sane

  • 20 huhti 2021
Professor David Pendleton gives practical tips on how to survive and thrive, especially when it comes to remote working during lockdown.

The Five Faces of Curiosity

  • 14 huhti 2021
Too often the trappings of professional life hold us back from realising our full potential when it comes to curiosity – and prevent us from achieving the innovative solutions needed to solve the complex challenges of this time.

Great leadership includes being yourself

  • 12 huhti 2021
Much is written about being a good leader. But there is no one right way of leading and authenticity is crucial to being a good leader. One of the best ways to become a good leader is to develop into the kind of leader that suits your interests, values, circumstances and personality.

Tarvitsetko lisätietoja?

Anna Matula - Managing Director - Henley Business School Finland

Annu Matula