Skip to content

Henley Partnership

Kehitä organisaatiosi johtamisosaamista Henleyn joustavan, innovatiivisista tapahtumista koostuvan ohjelmakokonaisuuden avulla.

Johtajuuden kehittämistä ja verkostoitumista – organisaatiollesi ja työntekijöillesi räätälöitynä

Kun organisaatiosi on Henley Partnership -jäsen, työntekijäsi voivat osallistua erilaisiin virtuaalitapahtumiin, kuten masterclasseihin ja webinaareihin. Tapahtumissa Henleyn professorit ja kouluttajat sekä liike-elämän tunnetut toimijat jakavat uusinta tutkimustietoa sekä tarjoavat tekniikoita, vinkkejä, teoriaa ja käytännön oppeja.

Organisaatiosi voi osallistua tapahtumien sisällön suunnitteluun ja valita aiheet nykypäivän liike-elämän tarpeisiin sopivasta tarjonnasta. Tapahtumien pääteemat ovat johtajuus, henkilökohtainen tehokkuus, strategia ja innovaatiot, muutos sekä coaching. Monet jäsenet hyödyntävät Henley Partnership -ohjelmaa ylemmän johdon ja esimiesten kehittämiseen ja muokkaavat tapahtumat työntekijöiden tarpeita ja kiinnostuksen kohteita vastaaviksi.

Vuorovaikutteisessa Henley Partnership -ohjelmassa osallistujat voivat verkostoitua ja hyödyntää muiden kansainvälisten organisaatioiden jakamia oppeja.

Henley Partnership lyhyesti

 • Vuosittain järjestetään jopa 20 tapahtumaa seuraavien pääteemojen ympärillä:  johtajuus, henkilökohtainen tehokkuus, strategia ja innovaatiot, muutos sekä coaching
 • Tutkimukseen perustuvaa, käytännönläheistä opetusta, josta vastaavat yliopiston omat professorit sekä muut arvostetut ja kokeneet puhujat, jotka ovat oman alansa huippuja
 • Fasilitaattorin vetämiä käytännönläheisiä tapahtumia suorina online-lähetyksinä
 • Osallistujat saavat uusia ideoita ja taitoja, voivat haastaa ajatteluaan sekä pääsevät verkostoitumaan kansainvälisesti olematta kauaa pois töistä
 • Johtajuuden kehittämistä yksilön ja organisaation tasolla
 • Tapahtumiin voi osallistua useita työntekijöitä samasta yrityksestä
 • Kustannustehokas vuosijäsenyys

Kenelle Henley Partnership sopii?

Ohjelma sopii organisaatioille, jotka haluavat kustannustehokkaan ja laadukkaan tavan kehittää johtajuutta yksilöiden ja organisaation tarpeet huomioiden. Henley Partnership -asiakkaat edustavat jäsenyrityksiemme ylempää johtoa, esimiehiä ja kyvykkäitä tulevaisuuden johtajia sekä pienyrityksistä että isoista globaaleista organisaatioista.

Hyödyt jäsenille

Henley Partnership -jäsenyydestä on merkittävää hyötyä sekä organisaatiolle että yksilöille.

Hyödyt organisaatiolle

Joustavuus

 • Vuosijäsenmaksu on kustannustehokas tapa tarjota kehittymismahdollisuuksia usealle osallistujalle
 • Johtajuuden kehittäminen eri tiimeissä on joustavaa, ja koulutusta voi kohdentaa niille henkilöille, joille siitä on eniten hyötyä
 • Valittavissa noin 20 yksittäistä tapahtumaa vuodessa, joiden aihepiirit ovat monipuolisia ja ajankohtaisia

Yhteistyö

 • Organisaatio voi osallistua tapahtumien sisällön suunnitteluun, jolloin se vastaa varmasti johdon ja henkilöstön tarpeita
 • Jatkuva tuki helpottaa Henley Partnership -ohjelman käyttöönottoa ja toteuttamista organisaatiossa
 • Verkostoituminen kansainvälisten opetus- ja koulutusalan ammattilaisten kanssa suunnittelukokouksien aikana ja jäsenportaalimme kautta

Jäsenyritykset saavat lisäksi 10 % alennusta Henleyn avoimien ohjelmien hinnoista (mukaan lukien tutkinto-ohjelmat).

Hyödyt osallistujille

 • Teet yhteistyötä innostavien puhujien, Henleyn professoreiden, johtamisen ammattilaisten ja alan johtavien toimijoiden kanssa
 • Harjoittelet uusia johtamismalleja ja -taitoja turvallisessa ympäristössä
 • Omaksut uusia ajattelu- ja toimintatapoja olematta liian kauan pois töistä – uusia näkökulmia, ideoita, parhaita käytäntöjä ja työkaluja
 • Vahvistat oppimaasi fasilitoitujen harjoitusten avulla
 • Keskustelet luottamuksellisesti ajankohtaisista liiketoiminnan ja johtamisen haasteista fasilitoidulla alustalla
 • Verkostoidut kokeneiden johtajien kanssa eri maista ja lukuisilta eri aloilta

” Henley Partnership on tarjonnut työntekijöillemme runsaasti käytännön työkaluja, joita he ovat voineet soveltaa työssään organisaatiomme tehokkuuden parantamiseksi.”

Julie Mackenzie, entinen Senior Organisational Capability Consultant, Scottish Power

Jäsenyritykset

Tapahtumakalenteri

Kaikki Henley Partnership -tapahtumat

Miten Henley Partnership toimii?

Kehitämme ja toteutamme tapahtumat yhdessä jäsentemme kanssa. Yhteistyön avulla pystytään laatimaan joustava koulutus, joka sopii liiketoiminnan ja yksilöiden kehitystarpeisiin. Näin voit hyödyntää kumppanuusohjelmaa olennaisena osana johtajuuden kehittämistä, ja me voimme tarjota tukea ohjelman aloitukseen ja markkinointiin organisaatiossasi.

Toteutustapa ja hinta

Kaikki tapahtumat järjestetään suorina online-lähetyksinä, joten osallistuminen ja verkostoituminen onnistuu mistä päin maailmaa tahansa ja interaktiivisuus toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Vuosijäsenyyden hinta on 17 900 € (+ alv 24 %), ja se sisältää 10 webinaaria (enintään 30 osallistujalle*) ja 10 verkossa pidettävää masterclassia (enintään kolmelle osallistujalle*)

Webinaareihin osallistuu tavallisesti yhteensä 100 henkilöä ja verkossa pidettäviin masterclasseihin 30–60 henkilöä jäsenyrityksistämme.

*Jäsenyritystä kohden.

Anna Matula - Managing Director - Henley Business School Finland

Tarvitsetko lisätietoja?

Autamme mielellämme kaikkiin Henley Partnership -ohjelmaan ja -jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Annu Matula
Managing Director
Phone: +358 40 506 5486

Jätä yhteystietosi alle.

Haluaisimme lisäksi kertoa sinulle muista tapahtumistamme ja toimittaa lisätietoja Henleyssä opiskelusta. Sopiiko se sinulle?(Required)
The personal information you supply on this form will be used to help us respond to your request, for quality assurance and for data analytics purposes. Your personal data will not be sold to any organisation, and will not be shared with any organisations outside the university apart from those that help us to provide this service or unless required by law. The information that has been provided in this form will be treated in accordance with the General Data Protection Regulation (2016) and all applicable data protection laws. Please refer to our privacy policy for more information. If, at some stage, you wish to be removed from our database, please advise us by emailing to info@henley.fi.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.