Skip to content
Sirpa Laine, Certificate in Executive Coaching - Henley Business School Suomessa

Sirpa Laine

"Coachingia pidetään perinteisesti HR:n työkaluna, mutta koen, että siitä voi olla aidosti hyötyä monenlaisissa liike-elämän tilanteissa ja -tehtävissä."

Sirpa Laine

Coaching – ja kuunteleminen – ovat yhä tärkeämpiä taitoja monissa tehtävissä

Työskentelen aidosti monikulttuurisessa yrityksessä, joten halusin parantaa kuuntelu- ja johtamistaitojani opiskelemalla coaching-tutkinnon kansainvälisesti tunnetussa businesskoulussa. Kokemukseni mukaan tämän päivän digitaalinen maailma on tehnyt kasvokkain tapahtuvista kohtaamisista entistäkin tärkeämpiä. Taito kuunnella pelkän puhumisen tai esitelmöinnin sijaan on elintärkeää onnistuneen vuorovaikutuksen kannalta kaikissa kulttuureissa ja kielissä.

Henley Professional Certificate in Executive Coaching -tutkinto ylitti odotukseni monessa mielessä. Tutkinnon sisältö teki minuun vaikutuksen tarjoamalla tasapainoisen kokonaisuuden teoriaa ja käytäntöä.

Tarkoitukseni ei ollut tulla ammatti-coachiksi vaan parantaa johtamis- ja neuvottelutaitojani oppimalla lisää coachingista. Tämä on mielestäni onnistunut hyvin. Olen huomannut, että käytän nykyään vähemmän johtavaa tai konsultoivaa tyyliä työssäni ja suosin avoimia kysymyksiä ja pohdiskelua nopeiden neuvojen sijaan.

Coachingia pidetään perinteisesti HR:n työkaluna, mutta koen, että siitä voi olla aidosti hyötyä monenlaisissa liike-elämän tilanteissa ja -tehtävissä. Suosittelen Henleyn coaching-tutkintoa jokaiselle managerille, myös myynnin sekä projekti- ja muutosjohtamisen parissa työskenteleville. Coaching-tutkinto sopii myös kaikille, jotka ovat aloittamassa uudessa tehtävässä tai jotka tukevat uusissa tehtävissä aloittavia työntekijöitä – lisäksi coaching-tutkinto auttaa kehittämään omia johtamistaitoja.

Sirpa Laine
Director, Business Capability Development, Lindström

Niina Tuttavainen - Henley Business School Finland

Niina Tuttavainen

Marketing and Administration Specialist
+358 40 832 9406

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Professional Certificate in Team and Systemic Coaching Online info 26.10.2023

  •   26.10.2023 – 09:00 to 10:00
  • Online
Professional Certificate in Team and Systemic Coaching on edistyksellinen johdon coaching-ohjelma, joka auttaa sinua edistämään tiimien ja organisaatioiden muutosta ja uudistumista. Se on International Coaching Federationin sekä European Mentoring and Coaching Councilin akkreditoima koulutusohjelma. Harjoittelemalla…
Professional Certificate in Executive Coaching - Henley Business School Suomessa

Professional Certificate in Executive Coaching Online info

  •   4.10.2023 – 08:30 to 09:30
  • Online
The Henley Professional Certificate in Executive Coaching (PCEC) is the first triple-accredited coaching programme (AC, ICF, EMCC) with world-class faculty available in Finland.
Henley alumni afterwork

Alumni afterwork

  •   28.9.2023 – 18:00 to 20:00
  • Venn Helsinki
Come and join the Henley alumni for a casual after-work get together at Venn in Helsinki. Catch up with old friends and meet new ones!