Sirpa Laine, Certificate in Executive Coaching - Henley Business School Suomessa

Sirpa Laine

"Coachingia pidetään perinteisesti HR:n työkaluna, mutta koen, että siitä voi olla aidosti hyötyä monenlaisissa liike-elämän tilanteissa ja -tehtävissä."

Sirpa Laine

Coaching – ja kuunteleminen – ovat yhä tärkeämpiä taitoja monissa tehtävissä

Työskentelen aidosti monikulttuurisessa yrityksessä, joten halusin parantaa kuuntelu- ja johtamistaitojani opiskelemalla coaching-tutkinnon kansainvälisesti tunnetussa businesskoulussa. Kokemukseni mukaan tämän päivän digitaalinen maailma on tehnyt kasvokkain tapahtuvista kohtaamisista entistäkin tärkeämpiä. Taito kuunnella pelkän puhumisen tai esitelmöinnin sijaan on elintärkeää onnistuneen vuorovaikutuksen kannalta kaikissa kulttuureissa ja kielissä.

Henley Professional Certificate in Executive Coaching -tutkinto ylitti odotukseni monessa mielessä. Tutkinnon sisältö teki minuun vaikutuksen tarjoamalla tasapainoisen kokonaisuuden teoriaa ja käytäntöä.

Tarkoitukseni ei ollut tulla ammatti-coachiksi vaan parantaa johtamis- ja neuvottelutaitojani oppimalla lisää coachingista. Tämä on mielestäni onnistunut hyvin. Olen huomannut, että käytän nykyään vähemmän johtavaa tai konsultoivaa tyyliä työssäni ja suosin avoimia kysymyksiä ja pohdiskelua nopeiden neuvojen sijaan.

Coachingia pidetään perinteisesti HR:n työkaluna, mutta koen, että siitä voi olla aidosti hyötyä monenlaisissa liike-elämän tilanteissa ja -tehtävissä. Suosittelen Henleyn coaching-tutkintoa jokaiselle managerille, myös myynnin sekä projekti- ja muutosjohtamisen parissa työskenteleville. Coaching-tutkinto sopii myös kaikille, jotka ovat aloittamassa uudessa tehtävässä tai jotka tukevat uusissa tehtävissä aloittavia työntekijöitä – lisäksi coaching-tutkinto auttaa kehittämään omia johtamistaitoja.

Sirpa Laine
Director, Business Capability Development, Lindström

Niina Tuttavainen - Henley Business School Finland

Niina Tuttavainen

Marketing and Administration Specialist
+358 40 832 9406

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Live Q&A: Does an Executive MBA make you a better entrepreneur? - Henley Business School Suomessa

Live Q&A session: Does an Executive MBA make you a better entrepreneur?

  •   25.1.2022 – 17:00 to 17:45
  • Online 🌐
An Executive MBA is a big investment both in terms of time and money. You don’t need a degree to own a business, however could an Executive MBA give you an edge to become a successful entrepreneur? Join our live Q&A session to discuss about the suitability and usefulness of Executive MBA studies for entrepreneurs or entrepreneur-led companies.
Executive MBA – Global taster session

Executive MBA – Global taster session

  •   20.1.2022 – 15:00 to 16:30
  • Online 🌐
Join us for an Executive MBA taster session on How to build a customer-centric organisation and achieve superior competitive advantage led by Professor Moira Clark to explore fresh insights from academia and practice.
Gender and sexuality in coaching

Webinar: Why Keep it in the Bedroom? How Gender and Sexuality Matter in Coaching Conversations

  •   20.1.2022 – 20:30 to 21:30
  • Online 🌐
Do you limit your allyship to LGBT+ people by displaying Pride flags and sharing your pronouns – while keeping your coaching focused on the workplace? If so, you’re missing a large chunk of people’s skills and resources.