Sirpa Laine, Certificate in Executive Coaching - Henley Business School Suomessa

Sirpa Laine

"Coachingia pidetään perinteisesti HR:n työkaluna, mutta koen, että siitä voi olla aidosti hyötyä monenlaisissa liike-elämän tilanteissa ja -tehtävissä."

Sirpa Laine

Coaching – ja kuunteleminen – ovat yhä tärkeämpiä taitoja monissa tehtävissä

Työskentelen aidosti monikulttuurisessa yrityksessä, joten halusin parantaa kuuntelu- ja johtamistaitojani opiskelemalla coaching-tutkinnon kansainvälisesti tunnetussa businesskoulussa. Kokemukseni mukaan tämän päivän digitaalinen maailma on tehnyt kasvokkain tapahtuvista kohtaamisista entistäkin tärkeämpiä. Taito kuunnella pelkän puhumisen tai esitelmöinnin sijaan on elintärkeää onnistuneen vuorovaikutuksen kannalta kaikissa kulttuureissa ja kielissä.

Henley Professional Certificate in Executive Coaching -tutkinto ylitti odotukseni monessa mielessä. Tutkinnon sisältö teki minuun vaikutuksen tarjoamalla tasapainoisen kokonaisuuden teoriaa ja käytäntöä.

Tarkoitukseni ei ollut tulla ammatti-coachiksi vaan parantaa johtamis- ja neuvottelutaitojani oppimalla lisää coachingista. Tämä on mielestäni onnistunut hyvin. Olen huomannut, että käytän nykyään vähemmän johtavaa tai konsultoivaa tyyliä työssäni ja suosin avoimia kysymyksiä ja pohdiskelua nopeiden neuvojen sijaan.

Coachingia pidetään perinteisesti HR:n työkaluna, mutta koen, että siitä voi olla aidosti hyötyä monenlaisissa liike-elämän tilanteissa ja -tehtävissä. Suosittelen Henleyn coaching-tutkintoa jokaiselle managerille, myös myynnin sekä projekti- ja muutosjohtamisen parissa työskenteleville. Coaching-tutkinto sopii myös kaikille, jotka ovat aloittamassa uudessa tehtävässä tai jotka tukevat uusissa tehtävissä aloittavia työntekijöitä – lisäksi coaching-tutkinto auttaa kehittämään omia johtamistaitoja.

Sirpa Laine
Director, Business Capability Development, Lindström

Niina Tuttavainen - Henley Business School Finland

Niina Tuttavainen

Marketing and Administration Specialist
+358 40 832 9406

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Alumni Summer Party 2017 - Henley Business School Suomessa

Summer event 2022

  •   16.8.2022 – 16:00 to 20:00
  • British Embassy Helsinki
Welcome to the Henley summer event at the British Embassy in Helsinki on Tuesday, 16 August 2022. Join us for some warm British hospitality, the wonderful surroundings of the Embassy and of course great company!
Executive MBA – Global taster session 11.8.2022 - Henley Business School Suomessa

Executive MBA – Global taster session

  •   11.8.2022 – 15:00 to 16:30
  • Online 🌐
Join us for an Executive MBA taster session with Professor Karen Jansen considering five of the most pernicious issues leaders grapple with when trying to implement change, including employee resistance and organisational culture.
Professional Certificate in Executive Coaching - Henley Business School Suomessa

Webinaari: Coaching-ohjelman infotilaisuus

  •   17.8.2022 – 16:30 to 17:30
  • Online 🌐
Henley Professional Certificate in Executive Coaching -ohjelma on ainutlaatuinen coaching-ohjelma, joka tarjoaa Suomen ainoan yliopistotasoisen coaching-tutkinnon.