Sirpa Laine, Certificate in Executive Coaching - Henley Business School Suomessa

Sirpa Laine

"Coachingia pidetään perinteisesti HR:n työkaluna, mutta koen, että siitä voi olla aidosti hyötyä monenlaisissa liike-elämän tilanteissa ja -tehtävissä."

Sirpa Laine

Coaching – ja kuunteleminen – ovat yhä tärkeämpiä taitoja monissa tehtävissä

Työskentelen aidosti monikulttuurisessa yrityksessä, joten halusin parantaa kuuntelu- ja johtamistaitojani opiskelemalla coaching-tutkinnon kansainvälisesti tunnetussa businesskoulussa. Kokemukseni mukaan tämän päivän digitaalinen maailma on tehnyt kasvokkain tapahtuvista kohtaamisista entistäkin tärkeämpiä. Taito kuunnella pelkän puhumisen tai esitelmöinnin sijaan on elintärkeää onnistuneen vuorovaikutuksen kannalta kaikissa kulttuureissa ja kielissä.

Henley Professional Certificate in Executive Coaching -tutkinto ylitti odotukseni monessa mielessä. Tutkinnon sisältö teki minuun vaikutuksen tarjoamalla tasapainoisen kokonaisuuden teoriaa ja käytäntöä.

Tarkoitukseni ei ollut tulla ammatti-coachiksi vaan parantaa johtamis- ja neuvottelutaitojani oppimalla lisää coachingista. Tämä on mielestäni onnistunut hyvin. Olen huomannut, että käytän nykyään vähemmän johtavaa tai konsultoivaa tyyliä työssäni ja suosin avoimia kysymyksiä ja pohdiskelua nopeiden neuvojen sijaan.

Coachingia pidetään perinteisesti HR:n työkaluna, mutta koen, että siitä voi olla aidosti hyötyä monenlaisissa liike-elämän tilanteissa ja -tehtävissä. Suosittelen Henleyn coaching-tutkintoa jokaiselle managerille, myös myynnin sekä projekti- ja muutosjohtamisen parissa työskenteleville. Coaching-tutkinto sopii myös kaikille, jotka ovat aloittamassa uudessa tehtävässä tai jotka tukevat uusissa tehtävissä aloittavia työntekijöitä – lisäksi coaching-tutkinto auttaa kehittämään omia johtamistaitoja.

Sirpa Laine
Director, Business Capability Development, Lindström

Niina Tuttavainen - Henley Business School Finland

Niina Tuttavainen

Marketing and Administration Specialist
+358 40 832 9406

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

MasterClass: Sustainability – what really makes people and organisations behave differently

  •   30.11.2022 – 16:30 to 20:00
  • Borenius Attorneys Ltd
As consumers and the society at large become more socially and environmentally conscious, they demand more and more from companies to do good – for people and the planet. During this MasterClass, you will gain new insights on the drivers behind sustainable decisions, what is actually demanded from businesses to be truly sustainable and what type of leadership is needed to bring change.
Coaching - Henley Business School Suomessa

Coaching-ohjelman infotilaisuus

  •   1.12.2022 – 08:30 to 10:00
  • Henley Business School
Henley Professional Certificate in Executive Coaching -ohjelma on ainutlaatuinen coaching-ohjelma, joka tarjoaa Suomen ainoan yliopistotasoisen coaching-tutkinnon.
The Henley Partnership - Using nudge theory to create big changes

Henley Partnership: Webinar – Using nudge theory to create big changes

  •   29.11.2022 – 16:30 to 18:30
  • Online 🌐
This webinar explores the theory and application of behavioural change in organisations and in everyday working situations. We will work with a comprehensive theoretical framework for behavioural diagnosis and introduce a systematic methodology called MINDSPACE for designing interventions and activities inside teams and organisations.