Jouni Heinonen, Executive MBA - Henley Business School Finland

Jouni Heinonen

"Henleyn MBA on upea matka – paljon kovaa työtä, mutta ehdottomasti kaiken vaivan arvoista."

Jouni Heinonen

Työskenneltyään lähes 20 vuotta toimitusjohtajana Jouni Heinonen, Senior Advisor ja Rohjeta Advisorsin yksi perustaja, koki tarvetta päivittää tietojaan ja taitojaan liiketoiminnan ja johtamisen alalla sekä kehittää itseään johtajana.

Henley Business Schoolin ja Executive MBA (EMBA) -ohjelman kansainvälisyys oli yksi suurimmista syistä, miksi hän päätti aloittaa Henleyn EMBA -ohjelmassa. Hän arvosti erityisesti teorian ja käytännön yhdistelmää ohjelmassa, sekä haastavia tehtäviä, jotka auttoivat soveltamaan teoriaa käytäntöön.

Yksi Jounin keskeisistä ohjelmasta saaduista opeista on kyky reflektoida ja todella ymmärtää kuka hän on johtajana sekä tunnistaa omat vahvuutensa ja heikkoutensa.

Sabine Doms, Marketing Manager - Henley Business School Finland

Sabine Doms

Sabine is passionate about helping people to achieve their full potential and perform at their best. She has over 10 years experience in marketing and communications and is leading the marketing of Henley Business School in Finland since 2016.

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Webinar series: Leading healthy and productive post-pandemic workplaces

  •   3.2.2022 – 14:00 to 11.4.2022 – 15:00
  • Online 🌐
The post-Covid-19 world of work faces many challenges in creating a healthy, productive and engaged workforce as many are exhausted from the ongoing pandemic. Join Dr Caroline Rook and guests to explore how to become more resilient to face the challenges ahead; Leader Resilience, Team Resilience and Organisation Resilience.
Executive MBA - Henley Business School Finland

Webinaari: Executive MBA -infotilaisuus

  •   8.2.2022 – 08:30 to 10:00
  • Online 🌐
Tervetuloa seuraavaan infotilaisuuteemme kuulemaan lisää Henley Executive MBA -ohjelmasta ja sen tuomista hyödyistä. Tilaisuudessa pääset tapaamaan yhden alumneistamme ja kuulemaan hänen opiskelukokemuksistaan. Lisäksi saat vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin, jotka liittyvät tuleviin opintoihisi.
Welcome to the Henley 5 o'clock tea - Henley Business School Finland

Case Huhtamaki: Sustainability incentive schemes

  •   1.2.2022 – 17:00 to 18:00
  • Online 🌐
Yritysten ESG-tavoitteissa ei ole sinällään mitään uutta, mutta ilman kunnollista työtä ohjaavaa kannustinjärjestelmää oikeita toimia ei välttämättä tapahdu. Pahimmillaan työntekijöiden kannustimet ovat suorassa ristiriidassa ESG-tavoitteiden kanssa, ja vastuullisuus on pelkkää puhetta eikä tekoja. Tämän kertaisessa 5 o’clock tea -tapahtumassa kuulemme, miten Huhtamäki on alkanut integroida kestävän kehityksen tavoitteitaan kannustinjärjestelmiinsä yhtenä edelläkävijänä