Skip to content
Jouni Heinonen, Executive MBA - Henley Business School Finland

Jouni Heinonen

"Henleyn MBA on upea matka – paljon kovaa työtä, mutta ehdottomasti kaiken vaivan arvoista."

Jouni Heinonen

Työskenneltyään lähes 20 vuotta toimitusjohtajana Jouni Heinonen, Senior Advisor ja Rohjeta Advisorsin yksi perustaja, koki tarvetta päivittää tietojaan ja taitojaan liiketoiminnan ja johtamisen alalla sekä kehittää itseään johtajana.

Henley Business Schoolin ja Executive MBA (EMBA) -ohjelman kansainvälisyys oli yksi suurimmista syistä, miksi hän päätti aloittaa Henleyn EMBA -ohjelmassa. Hän arvosti erityisesti teorian ja käytännön yhdistelmää ohjelmassa, sekä haastavia tehtäviä, jotka auttoivat soveltamaan teoriaa käytäntöön.

Yksi Jounin keskeisistä ohjelmasta saaduista opeista on kyky reflektoida ja todella ymmärtää kuka hän on johtajana sekä tunnistaa omat vahvuutensa ja heikkoutensa.

Jennika Rantanen - Henley Business School Finland

Jennika Rantanen

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Henley EMBA opiskelijat - Henley Business School Suomessa

Executive MBA Online info

  •   10.1.2024 – 08:30 to 09:30
  • Online
Today’s globally connected business world calls for a wider perspective, new skills and different ways of thinking. The Henley Executive MBA (EMBA) – Global is designed to develop outstanding business leaders ready to take on the challenges and opportunities of operating in today’s complex and fast-moving global economy. It develops leaders who are strong, responsible and adaptable.
Henley alumni afterwork

Alumni afterwork

  •   14.12.2023 – 18:00 to 20:00
  • Venn Helsinki
Come and join the Henley alumni for a casual after-work get together at Venn in Helsinki. Catch up with old friends and meet new ones!