Skip to content
Jan Gustafsson, Executive MBA - Henley Business School Finland

Jan Gustafsson

"Lakiammattilaisena minulle oli tärkeää oppia ymmärtämään yritystoiminnan syvyyttä ja laajuutta ja oppia lähestymään yritystoiminnan haasteita erilaisista näkökulmista."

Jan Gustafsson

Jan Gustafsson, Managing Partner, Boyden Executive Search, kertoo videolla, miksi hän halusi opiskella Executive MBA -tutkinnon ja miksi hän päätti suorittaa tutkinnon Henley Business Schoolissa. Lisäksi hän jakaa tärkeimmät tutkinnon aikana oppimansa asiat ja kertoo, kuinka tutkinnon suorittaminen auttoi häntä kasvattamaan maailmanlaajuista verkostoaan.

Jennika Rantanen - Henley Business School Finland

Jennika Rantanen

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Professional Certificate in Team and Systemic Coaching Online info 26.10.2023

  •   26.10.2023 – 09:00 to 10:00
  • Online
Professional Certificate in Team and Systemic Coaching on edistyksellinen johdon coaching-ohjelma, joka auttaa sinua edistämään tiimien ja organisaatioiden muutosta ja uudistumista. Se on International Coaching Federationin sekä European Mentoring and Coaching Councilin akkreditoima koulutusohjelma. Harjoittelemalla…
Professional Certificate in Executive Coaching - Henley Business School Suomessa

Professional Certificate in Executive Coaching Online info

  •   4.10.2023 – 08:30 to 09:30
  • Online
The Henley Professional Certificate in Executive Coaching (PCEC) is the first triple-accredited coaching programme (AC, ICF, EMCC) with world-class faculty available in Finland.
Henley alumni afterwork

Alumni afterwork

  •   28.9.2023 – 18:00 to 20:00
  • Venn Helsinki
Come and join the Henley alumni for a casual after-work get together at Venn in Helsinki. Catch up with old friends and meet new ones!