Ainutlaatuinen lähestymistapamme

Tehtävämme on auttaa sinua saavuttamaan potentiaalisi ja löytämään todelliset kykysi.

Kehity johtajana

Varustamme opiskelijamme syvemmällä ja laajemmalla ymmärryksellä siitä, mikä on ajankohtaista, oleellista ja oikein liike-elämässä. Näin mahdollistamme kasvun päteväksi ja vastuuntuntoiseksi liikkeenjohtajaksi.

Yhdistämällä ohjelmissamme uusimmat teoriat, tiedon ja käytännön autamme määrätietoisesti opiskelijoitamme kehittymään paremmiksi johtajiksi. Koulutusohjelmiemme sisältö perustuu bisnekseen, mutta kehityksen perustana on aina osallistuja itse.

Meillä jokaisella on erilaiset motiivit ja yksilöllinen osaaminen. Henleyn tehtävänä on auttaa osallistujia saavuttamaan todelliset mahdollisuutensa. Sitoudumme osallistujien kehittämiseen kokonaisvaltaisesti omien taitojen ja menestyshaasteiden kehittämiseksi.

Henley-kokemus

"Henley-kokemus syntyy uusimman tiedon, henkilökohtaisen osaamisen sekä käyttäytymisen yhdistämisestä opetukseen ja viimeisintä tekniikkaa hyödyntävään oppimisympäristöön. Uskomme vahvasti, että yhteiskunnan vaurauden kehittäminen kuuluu kaikille eikä vain harvoille valituille.

Tällä tavalla kehitämme kaikilla tasoilla ihmisiä, joiden arvot ja asenteet kertovat yhtälailla heistä itsestään kuin heidän kyvyistään, ja jotka osallistuvat paremman tulevaisuuden rakentamiseen jokaisella elämän osa-alueella"

Professori John Board, Dekaani, Henley Business School

 

Henley-kokemus

Henkilökohtainen kehitys

Ymmärrämme työn, kodin, opiskelun ja uran tasapainottamisen haasteet. Korkeatasoisen henkilökohtaisen tuen lisäksi tarjoamme apua uratavoitteiden saavuttamisessa coachingin, verkostojen kehittämisen, mentoroinnin sekä rekrytointineuvojen muodossa. Kokonaisvaltaisen lähestymistavan avulla Henley keskittyy kehittämään osallistujia vastuullisiksi, periaatteellisiksi sekä yrittäjähenkisiksi johtajiksi.

Tärkeät kontaktit

Henleyssä kontakteja ei solmita ainoastaan opiskelijoiden ja osallistujien välillä vaan myös koko henkilökohtaisen opiskelumatkan ajan tukevien professoreiden ja henkilökunnan välillä. Tiedekuntiemme professorit ovat kansainvälisesti tunnettuja ja heidän tutkimuksiaan on julkaistu laajalti. Henkilökuntamme muodostuu asiantuntijoista, joilla on mittava työkokemus kansainvälisistä organisaatioista. Nämä ihmissuhteet ovat usein niitä, jotka vaikuttavat urasuunnitelmiin ja joiden ansiosta moni pitää omaa Henley-kokemustaan rikastavana ja palkitsevana.

Ensimmäisestä opiskelupäivästä lähtien osallistujat kuuluvat globaaliin eri toimialoista ja ammattilaisista muodostuvaan alumniverkostoon. Verkostoomme kuuluu yli 70,000 jäsentä yli 150 maasta, mikä tarjoaa erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet sekä ajantasaisen tiedon jakamisen uran ja opiskelun edistämiseksi.

Tutkimus ja asiantuntemus

Monet tiedekuntiemme professorit ovat kansainvälisesti tunnettuja, he ovat julkaisseet laajalti alansa uusinta tietoa sekä ovat osa akateemista ja soveltavaa tutkimusta. Tutkijoidemme osaaminen perustuu omaan kansainvälisten organisaatioiden korkean tason johtaja- ja konsulttikokemukseen. Henleyn tutkimustyö on sekä perustutkimusta että soveltavaa tutkimusta, jota tehdään kuudella akateemisella osa-alueella sekä 24 kansainvälisesti tunnetussa tutkimus- ja osaamiskeskuksessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisten organisaatioiden ja niiden hallitusten kanssa.

Henley Business Schoolin tiedekunnan jäsenet ovat maailman huippuja - 150 tutkimusta tekevää tiedekunnan jäsentä, lukuisia julkaisuja tehneitä tutkijoita sekä laajalti siteerattuja, mediassa säännöllisesti esiintyviä asiantuntijoita. Osa heistä toimii myös yrittäjinä omalla asiantuntija-alueellaan ja jakaa näin opiskelijoille alansa ajantasaista tietoa.

© Henley Business School 2019Privacy policyTerms of use