Greenlands campus - Henley Business School Suomessa

Meistä

Haluamme varustaa opiskelijamme työkaluilla ja taidoilla, joita tarvitaan kehittyvässä ja menestyvässä liikkeenjohdossa muuttuvina ja haastavina aikoina.

Sitoudumme yrityksiin. Sitoudumme sinuun.

Henley Business School perustettiin vuonna 1945 Iso-Britannian ensimmäisenä business-kouluna ja nykyään se on yksi Euroopan vanhimmista ja arvostetuimmista liikkeenjohdon kouluista.

Sijoitumme jatkuvasti maailman 50 parhaan business-koulun joukkoon Financial Timesin ja The Economistin rankingeissa. Olemme myös yksi maailman harvoista kouluista, joilla on facultyn ammattitaidosta ja opetuksen korkeasta laadusta kertova kolmoisakkreditointi. Samaan yltää vain 1% maailman kaikista business-kouluista.

Henley Business School tarjoaa vaativia ja korkeatasoisia ohjelmia, joissa urakehitys on keskeistä. Osallistujat hankkivat uusia työkaluja sekä oppivat uudenlaisia ajattelumalleja, joita voi soveltaa heti käytäntöön vaativissa liikkeenjohdon tilanteissa.

Henley on akateeminen oppilaitos ja osa University of Readingia, joka on sijoittunut kansainvälisissä yliopistovertailuissa maailman parhaiden koulujen joukkoon.

Tavoitteemme

Tavoitteemme on vahvistaa yksilöiden kasvua alansa huippuasiantuntijoiksi ja yritysjohtajiksi, jotka ajattelevat selkeästi ja työskentelevät asiantuntevasti. Vahvuutemme on oppimiskokemuksessa. Mahdollistamme opiskelijoidemme paremman ymmärryksen itsestään ja vastuustaan sekä autamme heitä yhdistämään käytännön ja teorian menestyksekkääksi liiketoiminnaksi.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Henley Business School on tunnettu erityisesti seuraavista alueista:

  • olemme aidosti kansainvälinen business-koulu
  • osallistujien oppimiskokemus on erinomainen
  • tutkimustoimintamme on ensiluokkaista
  • tunnemme vastuumme yhteiskunnassa ja liike-elämässä
  • verkostomme ovat vahvat
  • suhteemme teollisuuteen ovat laajat ja merkittävät

Olemme sitoutunut, fokusoitunut ja yksilöllinen business-koulu.

Tuoreimmat uutiset

Getting ready: What to wear? How to speak?

  • 16 syys 2021
I just received the invitation for the first workshop of my Henley Executive MBA studies and I’m happy that despite the challenging COVID situation we will be traveling to the campus in Henley, UK. It feels good to get started but it also raises some questions regarding proper attire for the workshops and my spoken English.

Climate emergency: a nuclear solution

  • 16 syys 2021
Nuclear power is key to ensuring a sustainable way of living for future generations and must not be dismissed by leaders, argues Professor Brian Scott-Quinn.

Leading Edge: The Rise of the activist leader

  • 15 syys 2021
We’re back with a new series of our podcast! In the first episode the Dean and Director of Henley Business School Africa, Jon Foster-Pedley, considers the true purpose of business, what motivates people, the broken old model of capitalism and why leaders need to take a stance.

Kuukauden alumni: Johanna Kettunen, Agilist, Siili Solutions

  • 6 syys 2021
Kuukauden alumni on uusi juttusarja, jossa haastattelemme Henley Business Schoolista valmistuneita alumneja. Haastatteluissa kuulemme mitkä ovat olleet tärkeimmät opit ja kuinka Henley-tutkinto on vaikuttanut alumniemme uraan ja elämään.

Tarvitsetko lisätietoja?

Anna Matula - Managing Director - Henley Business School Finland

Annu Matula