Avoimet ohjelmat

Innovatiiviset, haastavat ja tehokkaat liikkeenjohdon koulutusohjelmat edistävät yksilön suorituskykyä.

Leadership-ohjelmat

Johtamisohjelmamme auttavat sinua olemaan parempi johtaja ja hahmottamaan täyden potentiaalisi esimiehenä. Suurin osa ohjelmista toteutetaan Henley Business Schoolissa Englannissa. Osallistujat ohjelmiin tulevat eri maista ja erilaisista organisaatioista, mikä takaa sinulle monella tapaa rikastuttavan oppimiskokemuksen.

 

Boardroom Skills-ohjelma

Boardroom Skills programme

The Boardroom Skills -ohjelmassa perehdytään tehokkaaseen hallitustyöskentelyyn. Hallituksen ydintaitojen lisäksi ohjelmassa perehdytään siihen, kuinka eri sidosryhmät sitoutetaan hallituksen toimintaan ja kuinka omalla hallitustyöllä tuotetaan kestävää lisäarvoa yrityksen liiketoiminalle. Koulutus järjestetään Suomessa.

 

Integrated Leader-ohjelma

The Integrated Leader programme

Integrated Leader -ohjelma keskittyy tiedostamiseen, itsetutkisteluun ja reflektointiin. Tavoitteena on oppia hahmottamaan itsesi ja ympäristösi välillä piileviä yhteyksiä, oman itsetuntemuksen ja systeemiajattelun kautta. Tämä dynaaminen johtamisohjelma on suunniteltu kokeneille johtajille, joita kiinnostaa itsensä kehittäminen, kokonaisuuksien parempi hahmottaminen ja systeemiajattelu. Ohjelma antaa mahdollisuuden pysähtyä, ajatella ja löytää kestäviä ratkaisuja kompleksisiin ongelmiin. Ohjelman ensimmäinen moduuli toteutetaan Helsingissä ja toinen Henleyssä, Englannissa.

 

Leadership programme

Leadership programme

Lataa esite

 

Advanced Personal Leadership programme

Advanced Personal Leadership programme

Lataa esite

 

Influence and Impact programme

Influence and Impact programme

Lataa esite

 

Henley MA Leadership programme

MA Leadership profiles: Richard Bowyer

Lataa esite

© Henley Business School 2019Privacy policyTerms of use