Erotu joukosta.

Valmennamme asiakkaitamme erottumaan muista. Lataa esite

Johtamiskoulutus

Henley Business School perustettiin vuonna 1945 vastaamaan aikansa tarpeisiin valmentaa johtajia, jotka ottavat yhä suurempaa vastuuta. Nykyään Henleyn johtamiskoulutukset tuovat näkemystä liiketoiminnassa tapahtuvaan kehitykseen ja valmistavat johtajia vastaamaan yhä monimutkaisemman maailman tuomiin haasteisiin. Uskomme, että johtajuus velvoittaa kehittämään itsensä ja yrityksen lisäksi myös parempaa yhteiskuntaa.

Henley Business School tunnetaan ihmisten ja yritysten muuttajana. Laadukkaalla ja ammattitaitoisella opetuksella, erinomaisilla asiakaspalautteilla ja tuloslähtöisellä huippuluokan tutkimustyöllä Henley Business School saavuttaa jatkuvasti Financial Times -lehden Executive Education vertailuissa top 25 sijan maailmassa johtamiskoulutusta tarjoavien oppilaitosten joukossa.

Meille tärkeintä kaikessa mitä teemme, on kannustaa yrityksiä ja yksilöitä löytämään täyden potentiaalinsa sekä auttaa heitä kasvamaan. Henley Business Schoolin johdon koulutusohjelmat antavat aikaa ja tilaa pohtia sekä kehittää omia taitoja, valmiuksia ja käyttäytymistä johtajana sekä ajankohtaisia malleja liiketoiminnan kehittämiseksi.

Uskomme oppimiseen ja osallistaviin menetelmiin, joilla varmistetaan parhaat tulokset ja todellinen muutos. Henleyn tapa on käytännönläheinen, dialogiin ja yhdessä oivaltamiseen perustuva, rohkaiseva sekä samalla akateeminen.

Asiakkaittemme käytössä ovat alansa parhaat asiantuntijat ja professorit sekä omasta yliopistostamme että laajasta yhteistyöverkostostamme.

Executive Education

Henley Business Schoolin johdon koulutusohjelmat

Johdon koulutustarjontaamme kuuluu yrityskohtaisesti räätälöidyt ohjelmat, kaikille avoimet johtamiskoulutukset sekä valmennusohjelmat.

Yrityskohtaiset ohjelmat

Yksilölliset, yrityksille räätälöidyt ohjelmat pyrkivät kehittämään yrityksesi liiketoimintaa. Olivatpa asiakkaamme sitten uudistamassa tai toteuttamassa strategiaa tai vahvistamassa operatiivista kyvykkyyttään, räätälöidyt ohjelmamme auttavat vapauttamaan yksilön, ryhmän ja koko organisaation täyteen potentiaaliinsa. Räätälöidyt ohjelmamme toteutetaan valitsemassasi lokaatiossa. Kouluttajina toimivat asiakkaan kanssa yhteistyössä valitut huippuammattilaiset ja -professorit.

 

Avoimet johdon koulutusohjelmat

Innovatiiviset ja haastavat johtamiskoulutuksemme edistävät yksilön tehokkuutta. Henley Business School aloitti ensimmäisenä Englannissa johtajuuden kehittämisen 70 vuotta sitten ja se on nykyään liikkeenjohdon kouluttajien parhaimmistoa maailmassa.

Rikkaan opiskelukokemuksen saamiseksi suurin osa avoimista koulutuksistamme toteutetaan Henley Business Schoolin omalla kampuksella Englannissa – kansainvälisessä ryhmässä, jossa on opiskelijoita kaikkialta maailmasta. Järjestämme Suomessa myös valikoituja avoimia johtamiskoulutuksia, minkä lisäksi voimme tarjota avoimen ohjelmamme suoraan yrityksellesi tilaustyönä ja osittain räätälöitynä.

 

Coaching

Johdon coachingista on monissa yrityksissä tullut yhä suurempi osa oppimis- ja kehitysstrategiaa. Coaching-ohjelmamme auttavat johtajia ja coacheja kehittämään ammattitaitoaan aivan uudelle tasolle sekä saamaan ammatillisen coaching-tutkinnon kansainvälisesti arvostetulta yliopistolta. Coaching-ohjelmamme toteutetaan Henley Business Schoolin kampuksella Englannissa, kansainvälisessä opiskeluryhmässä, jossa on opiskelijoita kaikkialta maailmasta.

Ohjelmamme kehittävät yksilöä ja yritystä jokaisella tasolla, tuoden lyhyen aikavälin vaikutusta ja pitkän aikavälin muutosta.

© Henley Business School 2019Privacy policyTerms of use