Laajenna osaamistasi

Työskentele maailman arvostetuimpien akateemisten tutkimus- ja mielipidejohtajien kanssa.

Henley Doctorate of Business Administration

Henley Doctorate of Business Administration (DBA) on yksi yhdeksästä arvostetun AMBA-akkreditoinnin saavuttaneesta DBA-ohjelmasta maailmassa. Henley DBA -ohjelma käynnistyi vuonna 1992 ja nykyään se on Euroopan tunnetuin DBA-ohjelma, josta on valmistunut eniten tutkijoita koko maailmassa.

Ohjelman ydinidea on kehittää uusia tapoja ajatella ja kehittää liiketoimintaa, sekä laajentaa tutkimusosaamista viimeisten tutkimusten ja teorioiden valossa.

Tutkimus ja liiketoiminta

DBA-ohjelmamme kehittää Henley Business Schoolin tutkimusosaamista. DBA-ohjelmaan kuuluvat tutkimukset, väitöskirjat, saavat kiitosta akkreditointitahoilta sekä muilta tutkijoilta. Ne voittavat arvostettuja kilpailuja ja niiden laatu on huippuluokkaa maailman maineikkaimpien yliopistojen joukossa.

DBA-kandidaatit ovat business-koulumme ja tutkimuskeskustemme jäseniä. DBA-tutkinnon aikana he toteuttavat oman alansa laajan tutkimushankkeen esimerkiksi työnantajalleen. Näin osallistujat voivat edistää uraansa sekä kehittää asiantuntemustaan kasvattamalla kilpailukykyään ja erottumalla työmarkkinoilla.

Henley DBA -ohjelman aikana

  • kehität ymmärrystäsi valitsemasi tutkimusalueen käsitteellisistä ja teoreettisista perusteista
  • opit soveltamaan tutkimustekniikoita johtamisen teorian ja käytännön vaatimusten mukaan
  • kehität osaamista tutkimuksen kautta, edistät sekä ammatillista osaamistasi että käytännön suoritustasi
  • kehität henkilökohtaista-, konsultointi- sekä tutkimusosaamista toteuttamalla laajan tutkimushankkeen, jossa johtamisen teoria yhdistetään käytännön liiketoimintaan

Kenelle Henley DBA sopii?

DBA-ohjelma sopii erityisesti kokeneille johtajille, konsulteille, johdon kouluttajille sekä kauppatieteellisen alan opettajille. Henley DBA kehittää asiantuntijaosaamista ja uskottavuutta, laajentaa verkostoja ja tarjoaa mahdollisuuden kehitykseen tai merkittävään urasiirtoon. Työnantajat voivat DBA-ohjelman avulla tukea avainhenkilöitään kehittämään osaamistaan ja kilpailukykyään liike-elämässä.

DBA ja PhD – samanarvoisia mutta erilaisia

DBA ja PhD ovat molemmat tohtoritason tutkintoja, joilla on sama asema ja samat haasteet. DBA yhdistää johtamisen ja liiketalouden teorian käytäntöön. Ohjelmassa yhdistetään eri tutkimusmetodeja ja keskitytään kehittämään opiskelijoiden omien työnantajien liiketoiminnan kehitystä yrityksen omista lähtökohdista. DBA on valintasi, mikäli haluat jatkaa uraasi liike-elämässä. PhD taas sopii niille, jotka tähtäävät akateemiselle uralle.

© Henley Business School 2019Privacy policyTerms of use