HENKILÖKOHTAINEN KASVU OSANA OPPIMISPROSESSIA

Henleyssä uskotaan hyvään johtajuuteen. Tämän johdosta ohjelmassamme korostetaan henkilön yksilöllistä kehityskaarta. Kantavina teemoina ohjelmassa ovat kehittyminen ihmisenä, johtajana ja yhteisön jäsenenä. Lataa esite

TIETOA EMBA – GLOBAL -TUTKINNOSTA

Henleyn Executive MBA (EMBA) – Global on osa-aikaisesti suoritettava maisteritutkinto, joka tarjoaa aidosti kansainvälisen opiskelijakokemuksen. Ohjelmassa yhdistyvät globaali tutkimustieto opiskelumoduuleihin, joita toteutetaan Helsingin lisäksi Henleyn kampuksilla eri maissa. Ohjelma huipentuu kansainvälisiin opintomatkoihin, joissa monikansallinen joukko opiskelijoita eri toimialoilta kerääntyy yhteen ratkomaan oikean elämän ongelmia paikallisissa organisaatioissa.

Henley EMBA – Global-tutkinto (yhteensä 90 ECTS) koostuu kolmesta opintokokonaisuudesta, ja jokaisesta opintokokonaisuudesta on mahdollisuus saada todistus.

Stage 1: Fundamental Business Foundations (Certificate)

Opit organisaation johtamisesta eri näkökulmista, kuten henkilöstöjohtamisesta, operatiivisesta tehokkuudesta ja prosesseista sekä rahoituksesta. Tavoitteena on lisätä osaamistasi ja ymmärrystäsi liiketoiminnan eri funktioiden johtamisessa.

Stage 2: Strategy & Context – Managing Stakeholders (Diploma)

Opintokokonaisuuden aikana kasvatat ymmärrystäsi sidosryhmien johtamisesta ja päätöksistä, jotka vaikuttavat kestävän ja kilpailuetua tarjoavan strategian kehittämiseen globaalissa maailmassa.

Stage 3: Taking Leadership to a Higher Level (Master’s degree)

Viimeisen opintokokonaisuuden aikana tutkit muutoksen johtamista kaikilla organisaation tasoilla ja opit miten hyvällä johtamisella voidaan vaikuttaa yrityksen menestykseen.

Koko tutkinnon ja eri moduulien liimana toimii kehittyminen yksilönä ja itsereflektio. Tässä kokonaisuudessa käsitellään hyvän johtajuuden kehittämistä urasuunnittelun sekä vuorovaikutus-, vaikuttamis- ja coachingtaitojen avulla.

Ohjelman aikana tulet suunnittelemaan ja toteuttamaan 11 käytännönläheistä projektityötä omaan organisaatioosi. Näistä projekteista kirjoitat raportit, joiden perusteella kykyjäsi ja osaamistasi arvioidaan tutkinnon näkökulmasta. Saat itse valita harjoitustyön aiheen, joka tarkoittaa, että ohjelma räätälöityy juuri sinun ja organisaatiosi tarpeiden mukaan. Parhaimmillaan nämä projektit tuovat selvää lisäarvoa yrityksellesi ja pääset itse näyttämään ammatillista osaamistasi käytännössä.

Henleyn EMBA – Global koostuu 14 moduulista, jotka kehittävät osaamistasi organisaation johtamisessa monesta eri näkökulmasta. Lisäksi tutkintoon kuuluu lukuisia valinnaisia moduuleita, joiden avulla voit syventyä sinulle ja organisaatiollesi tärkeisiin aiheisiin. Tutkintosi kruunaa lopputyö, jonka voit tehdä joko yksin tai ryhmässä.

Katso video saadaksesi lisätietoja EMBA - Global -ohjelmastamme:

Katso MBA video

Lataa stage 1 aikataulu:

Lataa aikataulu

Henley EMBA – Global -tutkinto pähkinänkuoressa

Aloitus: maalis- ja lokakuu
Kesto: 21 tai 27 kuukautta (mahdollista venyttää opintoja 7 vuoteen)
Workshopit: 57 päivää
Workshopien sijainti: enimmäkseen Suomessa, osa workshopeista Tanskassa, Saksassa ja UK:ssa
Opintomatkat: Etelä-Afrikka ja Kiina tai Yhdysvallat
Tehtävät: 11 käytännönläheistä projektitehtävää + lopputyö
e-oppimateriaalit: sähköiset oppimismateriaalit sekä sähköiset kirjastot ja tietokannat
Opintopisteet: 90
Kieli: englanti
Tiedekunta: UK + kansainvälinen
Kouluttajat: professorit aihealueittain + Academic Tutorin tuki
Hinta (Suomessa): € 45,000 (ALV 0%), ei sisällä matkakuluja

Lue tarkemmin, miten EMBA – Global -tutkinnon hinta jakautuu ja mitä se sisältää.

© Henley Business School 2019Privacy policyTerms of use