Kasva unelmiesi johtajaksi

Ohjelman ydin perustuu siihen, että pääset soveltamaan teoriaa käytäntöön, omassa työssäsi. Professorimme ovat tunnettuja akateemisen taustansa lisäksi mittavasta käytännön kokemuksesta. Lataa esite

Oppimiskokemus

Ymmärrämme, että olet urasi aikana jo ehtinyt tehdä ja kokea monenlaista. Uskomme, että kaikkein parhaiten oppii tekemällä, joten olemme rakentaneet Henley Executive MBA -ohjelman tosielämän ongelmien ja dilemmojen ympärille. 

Työssä käyvät opiskelijamme pystyvät tuottamaan merkittävää hyötyä työnantajilleen jo opintojen aikana. Voit heti hyödyntää käytännönläheisestä ohjelmastamme saamaasi osaamista omalla työpaikallasi. Ohjelman aikana tehdyissä projektitöissä voit keskittyä ratkaisemaan omalle organisaatiollesi olennaisia haasteita.

Henley EMBA:n aikana kehität tärkeitä taitoja ja tietoja sekä pystyt luomaan verkoston, josta on hyötyä pitkäksi aikaa.

Yhteistyö

Henley on ylpeä maineestaan osallistavana, lämminhenkisenä ja kannustavana business-kouluna. Pidämme ryhmäkoot pieninä, jotta pystymme huomioimaan opiskelijat yksilöinä ja varmistamaan lähiopetuksen interaktiivisuuden. Kannustamme opiskelijakollegoita tukemaan toisiaan ja tekemään yhteistyötä keskinäisen kilpailun sijaan. Henley EMBA on osallistava; arvostamme niin yksilöpanosta kuin tiimipohjaista oppimista. Ohjelman osallistujat edustavat laajasti erilaisia toimialoja sekä osaamis- ja kulttuuritaustoja, mikä tekee tiimityöstä monipuolista ja avartavaa. 

Coaching

Valmennamme sinua tiimityöskentelyssä, johtamisprosesseissa, vaikuttamistaidoissa, projektinhallinnassa, fasilitoinnissa ja konfliktien ratkaisussa. Kaikkia näitä tärkeitä taitoja voit hyödyntää omalla työpaikallasi.

Henkilökohtainen kehittyminen

Me Henleyssä ymmärrämme, että yksi päätavoitteistasi on kehittyä yksilönä. Kehitämme vahvuuksiasi, hiomme johtamistaitojasi ja valmistamme sinua kohtaamaan ylemmän johdon haasteita. Henkilökohtainen kehittyminen nivoutuu kaikkiin moduuleihin ja oppimiisi uusiin asioihin; se muodostaa koko EMBA-ohjelman perustan.

Personal Tutorit

Saat opintojesi aikana valmennusta ja tukea Personal Tutoreiltamme. He työskentelevät kanssasi tiiviisti: tukevat kaikissa oppimiseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen liittyvissä ponnisteluissasi sekä auttavat etenemään opinnoissasi.

Learning journey

Ohjelmamme yhdistää akateemisen tutkimuksen parhaat palat käytännönläheisiin tosielämän projekteihin. Saat erinomaisen oppimiskokemuksen kautta tietoja ja taitoja, joita voit heti ottaa käyttöön omalla työpaikallasi.

© Henley Business School 2017Privacy policyTerms of use

/js/jquery-1.11.1.min.js">--> /js/bootstrap.min.js">--> /js/main.js">-->