ELÄMÄÄ MULLISTAVA KOKEMUS

Henleyn Executive MBA – Global on inspiroiva kokemus. Pääset osaksi globaalia liiketoimintaa sekä verkostoja. Se on yksi kannattavimmista investoinneista, joita voit elämäsi aikana tehdä. Osallistu MBA-infoon

HENLEY EMBA – GLOBAL:n HYÖDYT

Ohjelma on suunniteltu kehittämään kokeneista johtajista ainutlaatuisia suunnannäyttäjiä, jotka pystyvät sopeutumaan nopeasti ja tekemään luotettavia ja vastuullisia päätöksiä omissa organisaatioissaan.

Kuten tiedämme, liiketoiminnan kehittäminen muutosten keskellä on monimutkaista eikä siihen ole olemassa valmiita ratkaisuja. Henley Executive MBA (EMBA) – Global tuo itsevarmuutta selvitä näistä haasteista ja pysyä vakaana kovienkin paineiden alla.

EMBA-tutkintomme tarjoaa monenlaisia etuja sekä sinulle että yrityksellesi:

  • Ainoa EMBA Suomessa, joka on samalla maisterin tutkinto kansainvälisesti tunnetusta, kolmoisakkreditoidusta business-koulusta
  • Globaali kokemus: Yhteiset workshopit seuraavien maiden kanssa: Suomi, Tanska, Saksa ja UK. Lisäksi kansainväliset opintomatkat Etelä-Afrikkaan ja Kiinaan tai USA:an.
  • Personointi: Ohjelmassa tehtävät kaikki projektityöt (11kpl + lopputyö) on mahdollista räätälöidä opiskelijan ja hänen edustaman organisaation tarpeiden mukaan. Sama ohjelma kaikille, mutta sisältö räätälöityy.
  • Verkostoituminen: Opiskelijakollegoina kokeneita ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus johtamisesta. Henley on rankattu maailman TOP 3 koulujen joukkoon verkostoitumismahdollisuuksien näkökulmasta.
  • Kansainväliset huippuprofessorit, joilla on akateemisen taustansa lisäksi pitkä kokemus työelämästä. Oppimiskokemus, joka keskittyy sekä henkilönä kehittymiseen että johtamistaitojen kehittämiseen
  • Mahdollisuus suorittaa workshopeja muissa Henleyn toimipisteissä
  • Tauot opinnoista mahdollisia, mikäli elämäntilanteesi niin vaatii
  • Pääsy alumnitilaisuuksiin heti opintojen alusta asti, verkostoituminen niin kotimaassa kuin kansainvälisesti
Lue lisää ohjelmasta:
LATAA ESITE

 

Miksi Henley MBA?

© Henley Business School 2019Privacy policyTerms of use