Kehity kaikilla elämän osa-alueilla

MBA-tutkintoon sijoittaminen on iso päätös ja on tärkeää valita itselle sopiva ohjelma ja tarjoaja.

Usein kysytyt kysymykset

Onko Henley Executive MBA (EMBA) paras vaihtoehto minulle?

Mikäli olet kiinnostunut yrityksesi ROIsta, Henley EMBA on ihanteellinen koulutus sekä sinulle että yrityksellesi. Tutkinnon aikana tulet suorittamaan yhdeksän liiketoiminnan kehittämiseen keskittynyttä projektityötä sekä lopputyönä yhden isomman tutkimusprojektin. Nämä arvioitavat tehtävät perustuvat itse valitsemaasi, yrityksellesi tärkeään, liiketoimintahaasteeseen. Henleyn työnohessa suoritettava Executive MBA (EMBA) on ihanteellinen sinulle, joka työskentelet täysipäiväisesti haastavassa johtotason tehtävässä ja vaadit opinnoiltasi joustavuutta.

Mikä on EMBA-opintojen ROI minulle?

Opintojesi aikana tulet tekemään yhdeksän projektia sekä lopputyön, jotka liittyvät erilaisiin liiketoiminnan haasteisiin. Nämä tehtävät kehittävät omaa osaamistasi ja toimivat näytteinä sinusta tulosten saavuttajana. Henkilökohtainen kehittyminen on tärkeä osa ohjelmaa. Se tukee sinua kaikissa elämän osa-alueissa opintojen aikana. Opit johtamaan omaa oppimistasi ja kehitystäsi reflektoinnin avulla. Kasvat monipuolisemmaksi johtajaksi ja pääset hyödyntämään urapalveluitamme.

Mikä on EMBA-opintojen ROI työnantajalleni?

Henley EMBA pystyy tuottamaan tuloksia työnantajallesi jo opintojen aikana. Ohjelma koostuu moduuleista, joista jokaiseen kuuluu 2-3 päivän lähiopetusworkshop ja itsenäistä opiskelua omavalintaista aihetta syventäen. Aiheesta kirjoitettava projektityö liitetään yrityksellesi tärkeään liiketoimintahaasteeseen, mikä tuottaa uusia oivalluksia ja arvokkaita ratkaisuja. Valjastamalla sisäisiä prosesseja tukemaan organisaation kehitystä moduulijaksojen edetessä yritys parantaa ROI:taan merkittävästi.

Lataa Henley MBA työnantajan opas

Miksi Henley EMBA on tällä hetkellä ainut EMBA ohjelma Suomessa, joka tarjoaa maisteritason yliopistotutkintoa?

Henleyn EMBA-tutkinto on ainoa Suomessa suoritettava EMBA-tutkinto, joka vastaa maisteritason yliopistotutkintoa, koska Henleyn EMBA-tutkinto kuuluu Iso-Britannian viralliseen tutkintojärjestelmään, jossa EMBA-tutkinto vastaa yliopistossa suoritettavaa korkeakoulututkintoa. Suomalaisen koulutusjärjestelmän mukaan suomalainen MBA-koulutus luokitellaan vastaavasti lisäkoulutukseksi korkeakoulututkinnon sijaan.

Miksi Henleyn EMBA on vapautettu ALV:stä?

Henley EMBA-ohjelma on arvonlisäverosta vapautettua koulutusta, koska Henleyssä suoritettu EMBA-tutkinto vastaa maisteritason yliopistotutkintoa. KHO totesi ratkaisun perusteluissa, että EU-oikeuden periaatteiden mukaan Henley Business Schoolin Suomessa järjestettävää EMBA-koulutusta tulisi pitää samassa asemassa suomalaisten yliopistojen tarjoaman koulutuksen kanssa, jolloin koulutus on arvonlisäverolain 39 ja 40 §:ssä tarkoitettua verosta vapautettua koulutuspalvelua. KHO:n mukaan Henleyn EMBA-ohjelman arvonlisäverotuksen eri asema Suomessa olisi EU-oikeuden mukaisen yhdenvertaisuus- ja syrjimättömyysperiaatteen vastainen. KHO:n ratkaisun mukaan Henley Business Schoolin EMBA-koulutusohjelmat Suomessa on arvonlisäverosta vapautettua koulutuspalvelua.

Missä workshopit järjestetään?

Suurin osa workshopeistamme järjestetään Helsingin keskustassa. Osa järjestetään Greenlandsin kampuksellamme Englannissa ja yksi Münchenissä, Saksassa.

Kuinka monta tuntia viikossa minun tulee opiskella?

Tyypillisesti ohjelma vaatii 10-15 tuntia opiskelua viikossa, silloin kun sinulle sopii.

Onko opiskelusta mahdollista pitää taukoa?

Kyllä, taukoja on mahdollista pitää yhteensä 5 vuotta opiskelujen aikana.

Miten ohjelma maksetaan?

Hinnoittelumallimme on suunniteltu maksajaystävälliseksi. Ohjelman voi maksaa lukukausittain ja investoinnin voi jakaa kaikkiaan kuuteen erään.

MBA vs EMBA — Miten ohjelmat eroavat toisistaan?

MBA (Master of Business Administration) on kansainvälisesti tunnettu tutkinto, joka usein suoritetaan opiskellen täyspäiväisesti. Se on suunniteltu parantamaan liiketoiminnassa sekä johtamisessa tarvittavia taitoja. Korkealuokkaiset koulut vaativat tyypillisesti kandidaateiltaan vähintään muutaman vuoden työkokemusta alaltaan, ennen kuin he aloittavat MBA-ohjelmassa.

EMBA (Executive Master of Business Administration)-ohjelmat on tarkoitettu harjaantuneille johtajille, joilla on yli 5 vuotta johtamiskokemusta. EMBA ohjelmat ovat useimmiten osa-aikaisia, työn ohessa suoritettavia tutkintoja. EMBA on tunnettu ja kansainvälisesti arvostettu tutkinto, joka on suunniteltu erityisesti kiireisille ja kunnianhimoisille johtajille.

Miksi akkreditoinnit ovat tärkeitä valitessasi EMBA ohjelmaa?

Suomessa ainoa laadun tae on akkreditoinnit, sillä MBA ohjelmat eivät sisälly yliopistolliseen tutkintojärjestelmään. Tämä tarkoittaa, että ohjelman sisältö ja laadunvalvonta on kunkin kouluttavan tahon omissa käsissä. Kansainväliset akkreditoinnit ovat merkki korkeasta opetuksen ja koulutusohjelmien laadusta. Henley Business School kuuluu maailman 1% business-kouluista, joille on myönnetty yliopistomaailman kolme arvostetuinta kansainvälistä akkreditointia: AMBA, EQUIS ja AACSB.

© Henley Business School 2017Privacy policyTerms of use

/js/jquery-1.11.1.min.js">--> /js/bootstrap.min.js">--> /js/main.js">-->