KÄYTÄNNÖNLÄHEINEN. GLOBAALI. MAISTERIN TUTKINTO.

Henleyn Executive MBA -tutkinto on suunniteltu kiireisille ja kokeneille johtajille, jotka haluavat kehittää itseään ja parantaa omia johtamistaitojaan globaalissa ympäristössä. Katso MBA video

EXECUTIVE MBA (EMBA) – GLOBAL -TUTKINTO

Tämän päivän globaalit markkinat ja kansainvälinen business edellyttävät johtajilta entistä laajempaa näkemystä, uutta osaamista ja kykyä uudistua. Henleyn Executive MBA (EMBA) – Global on suunniteltu kehittämään tulevaisuuden huippujohtajia, jotka kykenevät tarttumaan erilaisiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin nopeasti muuttuvassa ja kompleksissa maailmassa. Ohjelman tavoitteena on kehittää johtajista vahvoja, vastuullisia ja muuntautumiskykyisiä.

Henleyn EMBA:n vaikuttavuus on mitattavissa ja tarjoaa sinulle, sekä organisaatiollesi merkittävän ROI:n. Ohjelma yhdistää juuri sinulle tärkeät työelämän haasteet opintoihisi globaalisti, mutta myös paikallisesti.

Executive MBA työn ohessa

Henleyn EMBA – Global sopii kokeneille ja kunnianhimoisille johtajille, jotka tahtovat kehittää omaa osaamistaan. Ohjelma on suunniteltu sellaiseksi, että pääset aidosti kehittämään omia johtamistaitojasi käytännön arjessa. Tutkinnon rakenne mahdollistaa opiskelun täysipäiväisen työskentelyn ohessa. Se on ihanteellinen sinulle, jolle on mahdotonta olla pitkiä aikoja pois työpaikalta ja haluat enemmän joustavuutta siihen miten, missä ja koska opiskelet. 21 kuukauden aikana tulet opiskelemaan sekä verkostoitumaan samanhenkisten ammattilaisten kanssa monilta eri aloilta ympäri maailman.

Suomen ainoa kolmoisakkreditoitu maisteritason EMBA

Henleyn EMBA – Global on ainoa Suomessa suoritettava kolmoisakkreditoitu EMBA-tutkinto, joka on maisteritason yliopistotutkinto. Tästä johtuen Henley EMBA -tutkinto on vapautettu arvonlisäverosta, arvonlisäverolain 39 ja 40 §:ään perustuen.

Lähde mukaan suorittamaan Henley EMBA – Global -tutkinto. Se on inspiroiva kokemus, joka kytkee sinut globaaliin liiketoimintaan sekä kansainvälisiin verkostoihin. Se tulee olemaan yksi kannattavimmista investoinneistasi. Tutustu tästä alumnimme EMBA-kokemuksiin.

Kansainvälisesti arvostettu EMBA-koulutus Helsingissä

Henley EMBA – Global ohjelma on kolmoisakkreditoitu (AMBA, EQUIS ja AACSB) ja samalla yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista MBA-koulutuksista. Viimeisimpien ranking-tulosten mukaan Henley Business School on arvioitu parhaaksi EMBA-tutkinnoksi verrattuna muihin Suomessa tarjottuihin EMBA-ohjelmiin.

Lue lisää ohjelmasta lataamalla EMBA-esite:

LATAA ESITE

EMBA-ohjelma kolmoisakkreditoinnilla Henley Business Schoollissa

 

Learning journey

Henley EMBA – Global -tutkinto pähkinänkuoressa

Aloitus: maalis- ja lokakuu
Kesto: 21 tai 27 kuukautta (mahdollista venyttää opintoja 7 vuoteen)
Workshopit: 57 päivää
Workshopien sijainti: enimmäkseen Suomessa, osa workshopeista Tanskassa, Saksassa ja UK:ssa
Opintomatkat: Etelä-Afrikka ja Kiina tai Yhdysvallat
Tehtävät: 11 käytännönläheistä projektitehtävää + lopputyö
e-oppimateriaalit: sähköiset oppimismateriaalit sekä sähköiset kirjastot ja tietokannat
Opintopisteet: 90 ECTS
Kieli: englanti
Tiedekunta: UK + kansainvälinen
Kouluttajat: professorit aihealueittain + Academic Tutorin tuki
Hinta (Suomessa): € 45,000 (ALV 0%), ei sisällä matkakuluja

Lue tarkemmin, miten EMBA – Global -tutkinnon hinta jakautuu ja mitä se sisältää.

© Henley Business School 2019Privacy policyTerms of use