Joustava. Käytännönläheinen. Maisterin tutkinto.

Executive MBA -tutkintomme on suunniteltu kiireisille ja kokeneille johtajille, jotka haluavat kehittää itseään ja parantaa omia johtamistaitojaan. Lataa esite

Executive MBA -tutkinto (EMBA)

Henley Executive MBA (EMBA) on intensiivinen ja palkitseva kokemus. Se on haastava, kannustava ja unohtumaton matka, joka tulee mullistamaan elämäsi.

Ohjelma on kolmoisakkreditoitu (AMBA, EQUIS ja AACSB) ja yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista MBA-koulutuksista. Ohjelman hyödyt on selkeästi mitattavissa ja todellinen ROI sekä sinulle itsellesi että yrityksellesi on konkreettisesti laskettavissa.

Henleyn Executive MBA sopii kokeneille ja kunnianhimoisille johtajille, jotka tahtovat kehittää omaa osaamistaan. Ohjelma on suunniteltu siten, että pääset aidosti kehittämään omia johtamistaitojasi käytännön arjessa. Tutkinnon rakenne mahdollistaa opiskelun täysipäiväisen työskentelyn ohessa ja on ihanteellinen sinulle, jolle on mahdotonta olla pitkiä aikoja pois työpaikalta tai mikäli haluat enemmän joustavuutta siihen miten, missä ja koska saavutat MBA-tutkintosi. 24 kuukauden aikana tulet opiskelemaan sekä verkostoitumaan samanhenkisten ammattilaisten kanssa monilta eri aloilta.

Henleyn MBA on ainoa Suomessa suoritettava EMBA-tutkinto, joka vastaa maisteritason yliopistotutkintoa. Tästä johtuen Henley Executive MBA -tutkinto (EMBA) on arvonlisäverosta vapautettua koulutuspalvelua, arvonlisäverolain 39 ja 40 §:ään perustuen.

Lähde mukaan suorittamaan Henley MBA -tutkinto. Se on rikastuttava kokemus, joka kytkee sinut globaaliin liiketoimintaan sekä kansainvälisiin verkostoihin. Se tulee olemaan yksi kannattavimmista investoinneistasi.

Viimeisimpien ranking-tulosten mukaan Henley Business School on kansainvälisesti arvostetuin Executive MBA -tutkinnon (EMBA) tarjoaja Suomessa.

Lue lisää ohjelmasta lataamalla EMBA-esite:

LATAA ESITE

 

 

Henley Executive MBA -tutkinto (EMBA) pähkinänkuoressa

Aloitus: maalis- ja lokakuu
Kesto: 24 kuukautta + lopputyö (mahdollista venyttää opintoja 7 vuoteen)
Workshopit: 45 päivää
Workshopien sijainti: pääasiassa Suomi, 3 x UK, 1 x Saksa
Tehtävät: 9 käytännönläheistä projektitehtävää + lopputyö
e-oppimateriaalit: sähköiset oppimismateriaalit sekä materiaalipankit
Opintomatka: mahdollista osallistua kansainväliselle opintomatkalle ja self-reflection opintomatkalle
Opintopisteet: 90
Kieli: englanti
Tiedekunta: UK + kansainvälinen
Kouluttajat: professorit aihealueittain + personal tutorin tuki
Hinta (Suomessa): € 41,000 (ALV 0%), ei sisällä matkakuluja

Lue tarkemmin, miten Executive MBA -tutkinnon (EMBA) hinta jakautuu ja mitä se sisältää.

© Henley Business School 2017Privacy policyTerms of use