Henley Executive MBA tutkinto

Erotu joukosta.

Henley Executive MBA

Henley Executive MBA:n tavoitteena on kehittää sinusta monipuolisempi johtaja. Ohjelman ydin perustuu siihen, että pääset soveltamaan teoriaa käytäntöön, omassa työyhteisössäsi. Ohjelmassamme opettavat professorit ovat tunnettuja siitä, että heillä on akateemisen taustan lisäksi käytännön kokemusta ja mittava ura yritysmaailmassa.

Reflektointi on ainutlaatuinen osa Henleyn koulutusohjelmia. Kehittyminen seuraavalle tasolle johtajana, oman johtamistyylin tiedostaminen sekä sen hiominen vaativat omien vahvuuksien ja kehittämiskohteiden tutkimista. Näkemysten jakaminen on keskeinen osa opintoja ja opiskelumetodimme pitävät huolen siitä, että potentiaaliasi kasvaa johtajana tuetaan myös opiskelukollegojen toimesta mm. dynaamisissa ryhmäkeskusteluissa.

Kehityt yksilönä paremmaksi johtajaksi, joka on avoin ottamaan huomioon nousevat trendit ja keskeiset haasteet organisaation menestyksen kannalta. Ohjelman aikana tehdään yhdeksän kehittämishanketta sekä lopputyö itse valitulle organisaatiolle, jolloin henkilökohtaisen kehittymisen lisäksi myös edustamasi yritys saa merkittäviä hyötyjä.

LATAA ESITE

Lisätietoa?

Tarvitsetko apua tai lisätietoja?

Henley Business School - Juha Malmivaara

Juha Malmivaara

Sales Director Phone: +358 40 553 2127
Lähetä viesti

© Henley Business School 2019Privacy policyTerms of use