Executive MBA information meeting 27.11.2019 - Henley Business School Suomessa

Executive MBA -infotilaisuus

Ole tulevaisuuden johtaja

Tämän päivän globaalit markkinat ja kansainvälinen liiketoiminta edellyttävät johtajilta entistä laajempaa näkemystä, uudenlaisia taitoja ja erilaisia ajattelutapoja. Henleyn Executive MBA (EMBA) – Global on suunniteltu antamaan sinulle valmiuksia tarttua haasteisiin ja mahdollisuuksiin nopeasti muuttuvassa ja kompleksisessa maailmassa.

Henley EMBA – Global toteutetaan Suomessa ja Henleyn kansainvälisillä kampuksilla Saksassa, Tanskassa ja Isossa-Britanniassa. Globaali ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen opiskelukokemuksen ulkomailla ja innovatiivista opetusta tosielämän projekteissa. Henley EMBA yhdistää opinnot niin ajankohtaisiin globaaleihin kysymyksiin kuin tärkeisiin organisaatioihin liittyviin asioihin. Ohjelman tuomat hyödyt ovat selkeästi mitattavissa niin opiskelijan kuin yrityksen kannalta.

Tutkintorakenne mahdollistaa opiskelun kokoaikatyön ohessa.

Henley EMBA – Global -ohjelmalla on kolmoisakkreditointi (AMBA, EQUIS ja AACSB). Viimeisimpien ranking-listausten mukaan Henley Business Schoolin EMBA-tutkinto on arvioitu Suomen parhaaksi. Se on myös ainoa Suomessa suoritettava EMBA-tutkinto, joka on maisteritason yliopistotutkinto ja sen vuoksi vapautettu arvonlisäverosta (ALVL 39 ja 40 §).

Tartu nyt tilaisuuteen ja aloita Henley EMBA – Global -ohjelma. Inspiroiva oppimiskokemus kytkee sinut osaksi globaalia liiketoimintaa ja kansainvälisiä verkostoja – ja on varmasti yksi elämäsi kannattavimmista investoinneistasi itseesi.

Tervetuloa seuraavaan infotilaisuuteemme kuulemaan lisää ohjelmasta, oppimiskokemuksesta ja siitä, miten Henley Executive MBA – Global voi auttaa sinua saamaan itsestäsi enemmän irti.

Ohjelma

Kahvi ja pientä purtavaa

Henley Executive MBA – Global -ohjelma
Annu Matula, Managing Director, Henley Business School Finland

Opiskelijoiden kokemuksia Henley MBA -ohjelmasta
Jukka Voutilainen, CEO, Voyantic

Tilaisuudessa pääset tapaamaan alumniamme Jukka Voutilaista, joka toimii Voyantic Oy:n toimitusjohtajana. Jukka kertoo kokemuksistaan Henleyn Executive MBA ohjelmassa ja vastaa mielellään kysymyksiisi, jotka liittyvät tuleviin opintoihisi. Lisäksi Jukka kertoo mitä lisäarvoa hänen tekemä lopputyö tuotti Voyanticille ja miten organisaatio noin yleisesti on hyötynyt hänen opinnoistaan.

Marketing Manager
+358 50 912 6955

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Webinar: Executive MBA information meeting 8.9.2020 - Henley Business School Finland

Webinaari: Executive MBA -infotilaisuus

  •   21.4.2021 – 08:30 to 10:00
  • Online 🌐
Tervetuloa seuraavaan infotilaisuuteemme kuulemaan lisää ohjelmasta ja oppimiskokemuksesta. Tilaisuudessa pääset tapaamaan yhden alumneistamme ja kuulemaan hänen kokemuksistaan Henleyn Executive MBA -ohjelmassa.
The Integrated Leader -ohjelma – Henley Business School Suomessa

Executive MBA – Global taster session

  •   5.5.2021 – 11:00 to 12:30
  • Online 🌐
This taster session will give you an opportunity to experience the typical learning dynamics of an EMBA – Global workshop including interactive discussions and group work and get to meet potential other students on the programme.
Executive MBA information meeting 27.11.2019 - Henley Business School Suomessa

Webinaari: Executive MBA -infotilaisuus

  •   9.6.2021 – 16:00 to 17:30
  • Online 🌐
Tervetuloa Executive MBA -infotilaisuuteemme kuulemaan lisää ohjelmasta ja oppimiskokemuksesta. Tilaisuudessa pääset tapaamaan yhden alumneistamme ja kuulemaan hänen kokemuksistaan Henleyn Executive MBA -ohjelmassa.