Coaching info-tilaisuus - Henley Business School Suomessa

Coaching-koulutusohjelman info

Coaching on yksi keskeisimpiä kehittämismenetelmiä tulevaisuuden organisaatioissa

Henley Business School on lanseerannut Professional Certificate in Executive Coaching -ohjelman Suomessa. Tämä ainutlaatuinen, kolmoisakkreditoitu coaching-ohjelma (ACICFEMCC) tarjoaa Suomen ainoan yliopistotasoisen coaching-tutkinnon. 

Coaching on pitkään tunnettu yhtenä tehokkaimmista tavoista edistää yksilöiden kehittymistä, organisaatioiden muutosta ja liiketoiminnan menestystä. Coaching-osaaminen, itsetuntemus ja kyky pysähtyä sekä reflektoida ovat olennaisia osia kokonaisvaltaisessa ihmisten johtamisessa, kun ympäristö on kompleksinen ja muuttuva.

Mitä coaching-ohjelma tarjoaa minulle?

Henley Professional Certificate in Executive Coaching -ohjelma sopii kokeneille johtajille, HR-ammattilaisille ja henkilöille, jotka haluavat kehittää coaching-taitojaan joko omassa organisaatiossaan tai coaching-ammattilaisina.

Kouluttajat ovat erittäin kokeneita, alalla toimivia professoreita ja executive coacheja, joilla on vankkaa tietämystä ja osaamista psykologiasta ja johtajakoulutuksesta. Osa heistä on julkaissut coaching-tutkimuksia tai -kirjoja. Heidän oma työnsä coachingin ammattilaisina ja tieteen parissa heijastuu Henleyn coaching-ohjelmiin.

Ohjelma soveltuu myös henkilöille, jotka haluavat myöhemmin jatkaa opintojaan ja suorittaa maisterin tutkinnon Henley MSc in Coaching & Behavioural Change -ohjelmassa.

Tervetuloa aamiaisinfoon kuulemaan lisää ja keskustelemaan opiskelijoidemme kanssa.

Ilmoittauduthan pian mukaan!

Ohjelma

Kahvi ja kevyt aamiainen

Henley Business Schoolin esittely
Juha Malmivaara, Sales Director, Henley Business School Finland

Henley Professional Certificate in Executive Coaching -ohjelma
Annu Matula, Managing Director, Henley Business School Finland

Opiskelijoiden kokemuksia 
Valtteri Tuominen, Nordic Business Lab

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Teamship

Coaching Webinar – Time to Thrive: ‘Teamship’ and the Modern Adaptable Team

  •   8.2.2022 – 13:00 to 14:00
  • Online 🌐
This session will explore the principles of ‘Teamship’ and how coaches, leaders and team members can create teams that can adapt and thrive as the world changes. David Webster will share research and insight from over 20 years of coaching senior leadership and project teams in national and global organisations.
Henley Partnership: Masterclass – Crazy busy

Henley Partnership: Masterclass – Crazy busy

  •   1.3.2022 – 12:00 to 14:00
  • Online 🌐
25% of our time is spent on ‘organisational drag’: activities that feel like work but don’t create value. That’s a lost day per week. Full of new research and practical tools, after Crazy Busy™ you will focus on your priorities, set boundaries and regain that lost day.
Teamship

Henley Partnership: Webinar – Time to thrive: ‘Teamship’ and the modern adaptable team

  •   8.2.2022 – 13:00 to 14:00
  • Online 🌐
Explore the principles of ‘Teamship’ and how coaches, leaders and team members can create teams that can adapt and thrive as the world changes.