NOSTA COACHING-OSAAMISESI UUDELLE TASOLLE

Nosta ymmärryksesi ja coaching-osaamisesi aivan uudelle tasolle. Keskity työskentelemään yhdessä oman tai asiakasorganisaatiosi kanssa sen coaching-kompetenssin syventämiseksi.

MSc in Coaching & Behavioural Change -tutkinto

Maisterin tutkintoon johtava Henley MSc in Coaching & Behavioural Change -ohjelma on lajissaan ainutlaatuinen. Se painottaa coachingin organisatorista kontekstia, yhdistää siihen uuden käyttäytymistieteellisen tutkimuksen ja tarjoaa osallistujalle mahdollisuuden käytännönläheiseen yliopistolliseen tutkintoon. Tämä tutkinto laajentaa ymmärrystä coachingin psykologisista viitekehyksistä, antaa teoreettisen pohjan käyttäytymisen muutoksen ymmärtämiseen sekä syventää coachin omaa ammatillista osaamista.

Tutkinto on suunniteltu henkilöille, jotka toimivat coacheina joko linjajohtajan tai coaching-ammattilaisen roolissa ja haluavat kehittää taitojaan lisää. Se sopii myös johtajille, jotka haluavat rakentaa ja laajentaa bisnesfokusoitunutta coaching-kulttuuria organisaatiossaan.

Tutkintoon sisältyy kolme vaihetta:

Vaihe 1: Henley Postgraduate Certificate in Coaching & Behavioural Change
Vaihe 2: Henley Postgraduate Diploma in Coaching & Behavioural Change
Vaihe 3: Henley MSc in Coaching & Behavioural Change

Lataa esite

Henley MSc in Coaching & Behavioural Change -tutkinnon voi suorittaa työn ohella, ja se kestää noin 2,5 vuotta.

Osallistujilla on yleensä hyvin arvosanoin suoritettu kandidaatin tutkinto tai vastaava ammattipätevyys ja vähintään viiden vuoden johtajakokemus. Jos hakija on suorittanut Henley Professional Certificate in Executive Coaching -ohjelman viiden viime vuoden aikana, hänen ei tarvitse suorittaa vaiheen 1 ensimmäistä moduulia.

Kysy lisää Henley MSc in Coaching & Behavioural Change -tutkinnosta Annu Matulalta.

© Henley Business School 2019Privacy policyTerms of use