INSPIROIDU IHMISISTÄ JA TUTKIMUSTIEDOSTA

Ensimmäinen kolmoisakkreditoitu coaching-ohjelma Suomessa – kouluttajat alan huippuja maailmalta. Lataa esite

Professional Certificate in Coaching -tutkinto

Coaching on nykyisin tärkeä osa organisaatioiden oppimis- ja kehittämisstrategiaa; siltä vaaditaan entistä enemmän laatua ja ammattimaisuutta.

Henleyn coaching-tutkinnon laadun takeena ovat akateemisuus, akkreditoinnit ja business-koulun johtava kansainvälinen asema. Ohjelman suorittaneet coachit erottautuvat selkeästi muista toimijoista sääntelemättömillä ja erittäin kilpailuilla markkinoilla.

Henley Professional Certificate in Coaching on ensimmäinen kolmoisakkreditoitu coaching-ohjelma (AC, ICF, EMCC) Suomessa. Kouluttajina toimivat alan kansainväliset huiput.

Professional Certificate in Coaching

Kouluttajat ovat erittäin kokeneita, alalla toimivia professoreita ja executive coacheja, joilla on vankkaa tietämystä ja osaamista psykologiasta ja johtajakoulutuksesta. Osa heistä on julkaissut coaching-tutkimuksia tai -kirjoja. Heidän oma työnsä coachingin ammattilaisina ja tieteen parissa heijastuu Henleyn coaching-ohjelmiin.

Henley Professional Certificate in Coaching -ohjelma (15 ECTS-pistettä) sopii kaikille, jotka haluavat käyttää coaching-taitojaan joko omassa organisaatiossaan tai coaching-ammattilaisina. Ohjelma on suunniteltu coacheille, johtajille ja ammatinharjoittajille, joilla on aiempaa osaamista tai kokemusta coachingista ja joilla on vähintään muutama vuosi johtamiskokemusta. Ohjelma soveltuu myös henkilöille, jotka haluavat myöhemmin jatkaa opintojaan ja suorittaa maisterin tutkinnon Henley MSc in Coaching & Behavioural Change -ohjelmassa.

Lataa esite

 

 

 

Henley Professional Certificate in Coaching on tarjolla myös UK:ssa, Saksassa ja Etelä-Afrikassa.

Henley Professional Certificate in Coaching -ohjelma pähkinänkuoressa

Aloitus: 3. syyskuuta 2019
Kesto: 9 kuukautta, josta 7 päivää workshoppeja 5 kuukauden aikana, 4 kuukautta mentorointia, coaching-harjoittelua, reflektoivaa oppimista ja coaching-ohjausta
ECTS-pisteet: 15
Kieli: Englanti
Kouluttajat: Englannista ja eri puolilta maailmaa
Hinta (Suomi): 5 700 € (+ alv 24 %), ei sisällä majoitusta ja matkakuluja

© Henley Business School 2017Privacy policyTerms of use