#10 EMBA

Euroopassa

70+

vuoden kokemuksella

7,000+

opiskelijaa ympäri maailman

HENLEY BUSINESS SCHOOL

Henley Business Schoolin tavoitteena on kasvattaa opiskelijoistaan erinomaisia johtajia sekä alansa vaikutusvaltaisimpia asiantuntijoita.

Olemme tunnettuja korkeatasoisista koulutusohjelmistamme, jotka ovat suunnattu kokeneille johtajille. Tarjontaamme Suomessa kuuluu työn ohessa suoritettava Executive MBA -tutkinto (EMBA), coaching -tutkinto sekä executive education johtamiskoulutus. Lisäksi tarjoamme räätälöityjä kehittämishankkeita ja valmennusratkaisuja yrityksille. Nämä hankkeet räätälöidään yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, tavoitteena mitattava ROI. Kaikesta opetuksesta vastaa kansainvälisesti tunnettu ja hyvämaineinen tiedekuntamme. Henley Business Schoolin laadun takaa kolme akkreditointia (AMBA, EQUIS, AACSB), jotka on myönnetty vain 0,5% maailman parhaista business-kouluista. Lisäksi Henley on rankattu 20 parhaan Executive Educationia tarjoavan koulun joukkoon Euroopassa. Yli 70-vuotias Henley Business School on kouluttanut yritysjohtajia Suomessa vuodesta 1986 lähtien.

Helsingin kansainvälisesti arvostetuin Executive MBA

Henley on kansainvälisesti arvostetuin MBA kouluttaja sekä ensimmäinen Suomessa toimiva kolmoisakkreditoitu business-koulu. Henley on Iso-Britannian ensimmäinen ja tänä päivänä yksi Euroopan suurimmista täyden palvelun business-kouluista. Henley Business School on osa Readingin yliopistoa, joka sijoittuu 200 maailman parhaan yliopiston joukkoon. Alumniverkostoomme kuuluu yli 70,000 alumnia ja se kattaa yli 170 maata.

Tervetuloa tutustumaan meihin lisää, autamme mielellämme! Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö niin keskustellaan miten sinä voisit kehittää omaa uraasi tai yrityksesi johdon koulutusta.

Pysy ajantasalla

Haluatko saada ensimmäisten joukossa tiedon uutisistamme, uusista ohjelmista sekä tulevista tapahtumista?
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Pikaoppaat

The Henley Executive MBA - Global - Be different.

Executive MBA – Global

Lataa esite
The Henley Professional Certificate in Coaching - Driven by reseach, inspired by people

Certificate in Coaching

Lataa esite
Boardroom Skills - Take a 360° view.

Boardroom Skills

Lataa esite

© Henley Business School 2019Privacy policyTerms of use