Skip to content

Paula Kilpinen nimitetty Henley Business School Finlandin toimitusjohtajaksi

Paula Kilpinen on nimitetty Henley Business School Finlandin toimitusjohtajaksi 1. tammikuuta alkaen. Hän korvaa tehtävässä Annu Matulan, joka toimii nyt Senior Advisorina Henleyn verkostossa.

Paula Kilpinen aloitti Henleyllä vuosi sitten ja on johtanut Corporate Development -liiketoimintaa. Ennen Henleylle tuloaan hän on toiminut useissa keskeisissä johtotehtävissä johtamiskoulutuksen ja -valmennuksen parissa. Hänen palkittu kansainvälisen liiketoiminnan väitöskirjansa tutki strategisten kyvykkyyksien kehittämistä nopeasti muuttuvassa globaalissa toimintaympäristössä. Hänen viimeisin julkaisunsa ”Inhimillinen Strategia” (Alma Talent, 2022) keskittyi strategiaan ja johtamiseen.

”Olen iloinen voidessani nimittää tähän rooliin Paula Kilpisen, jolla on vahvat näytöt kasvun edistämisestä Henley Business Schoolissa. Hänen osaamisestaan ja kokemuksestaan on paljon arvoa Henley Business Schoolin asiakkaille. Haluan myös kiittää lämpimästi Annu Matulaa, jonka pitkäjänteinen sitoutuminen Henley Business Schoolin brändin rakentamiseen Suomessa on ollut tärkeää”, sanoo Professori Elena Beleska-Spasova, Henley Business Schoolin dekaani.

”Olen erittäin innoissani tästä uudesta haasteesta. Yritykset etsivät yhä enemmän luotettavaa kumppania organisaatioiden ja ihmisten kehittämiseen maksimoidakseen työntekijöidensä tarkoituksen ja potentiaalin. Yhdistämme kansainvälisen, huippuluokan asiantuntemuksen paikalliseen läsnäoloon kehittääksemme asiakkaidemme johtamista ja kyvykkyyksiä. Kukoistava johtajayhteisömme, joka on omistautunut tavoitteiden saavuttamiseen ja oikeudenmukaisemman maailman rakentamiseen on osoitus vaikutuksestamme. Yhdessä tiimin kanssa olen iloinen voidessani vaalia perintöämme ja viedä sen seuraavalle tasolle.”

Paula Kilpinen

Henley Business School on osa Readingin yliopistoa. Se on tarjonnut liikkeenjohdon koulutuspalveluita Suomessa vuodesta 1986. Se palveluihin kuuluvat Executive MBA -ohjelmat, johtamis- ja valmennusohjelmia sekä yrityskohtaisia ratkaisuja. Henley Business School on kolmois-akkreditoitu ja sijoittuu 20 parhaan joukkoon liikkeenjohdon koulutuksessa maailmanlaajuisesti ja 40 parhaan joukkoon Executive MBA -ohjelmissa (Financial Times Ranking 2023).  Samalla se sijoittuu Suomen johtavaksi liikkeenjohdon koulutusten tarjoajaksi.

Tarvitsetko lisätietoja?

Paula Kilpinen

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Team Coaching Opportunity – Pro Bono

  • 31 tammi 2024
We are now offering a unique opportunity to participate in team coaching, pro bono! Apply with your team by 4th of February.

Season’s Greetings 2023

  • 19 joulu 2023
Dear Henley Community, As we bid farewell to 2023, we want to express our profound gratitude for the collaborative spirit that has defined our journey together. Your unwavering support has…

Leader in spotlight: Miika Inkiläinen, SVP of Atlantic Airways

  • 28 marras 2023
1000 recruitments in two years – how a business jet pilot became fascinated by academia and HR