Skip to content
Henley EMBA opiskelijat - Henley Business School Suomessa

Miten valita oikea Executive MBA -ohjelma?

"*" pakollinen kenttä

Schedule for studies*
Book a meeting
Financing of studies
Haluaisimme esitteen lisäksi kertoa sinulle muista tapahtumistamme ja toimittaa lisätietoja Henleyssä opiskelusta. Sopiiko se sinulle?*
The personal information you supply on this form will be used to help us respond to your request, for quality assurance and for data analytics purposes. Your personal data will not be sold to any organisation, and will not be shared with any organisations outside the university apart from those that help us to provide this service or unless required by law. The information that has been provided in this form will be treated in accordance with the General Data Protection Regulation (2016) and all applicable data protection laws. Please refer to our privacy policy for more information. If, at some stage, you wish to be removed from our database, please advise us by emailing to info@henley.fi.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Executive MBA (EMBA) on iso rahallinen ja ajallinen sijoitus. Siksi on tärkeää valita juuri omiin tarpeisiin sopiva ohjelma.

Alla on neljä vinkkiä sopivan ohjelman valintaan:

Opetushenkilöstö: Keneltä sinä haluat oppia?

EMBA-ohjelman kouluttajilla on suuri vaikutus koulutuksen sisältöön ja toteutukseen. Keneltä sinä haluat oppia? Haluatko oppia paikallisilta kouluttajilta, joilla on syvää ymmärrystä suomalaisesta liiketoimintaympäristöstä? Vai kansainvälisiltä kouluttajilta, jotka tuovat ohjelmaan kokemuksia ja näkökulmia muualta maailmasta?

Henleyn painotus on vahvasti kansainvälinen, mikä näkyy myös EMBA-ohjelmamme kouluttajissa. Ohjelman opetushenkilöstö on monimuotoista ja huipputasokasta. Monet kouluttajista ovat Isosta-Britanniasta, mutta heidän lisäkseen kouluttajia on kaikkialta maailmasta. Henleyn akateemikot ovat kansainvälisesti arvostettuja oman alansa asiantuntijoita, joiden tutkimuksia on julkaistu laajasti ja joilla on runsaasti käytännön työkokemusta.

Verkosto: Kenen kanssa haluat opiskella?

Ammatillisen verkoston rakentaminen on olennainen osa EMBA-opintoja. Sinulla on erinomainen tilaisuus luoda yhteyksiä eritaustaisiin ihmisiin, jotka työskentelevät eri aloilla ja maissa, ja luoda hyvin monimuotoinen verkosto.

EMBA-ohjelman suorittaminen on hyvin intensiivistä. Opiskelu tapahtuu pienryhmissä, joissa tehdään tiivistä yhteistyötä muiden opiskelijoiden kanssa. Näin syntyy vahvoja siteitä ja suhteita, jotka usein kestävät koko loppuelämän. Siksi on tärkeää selvittää, minkälaisia osallistujia eri ohjelmissa on. Näin voit valita itsellesi sopivan opiskeluryhmän, joka tukee sekä henkilökohtaista että ammatillista kehittymistäsi.

Henley EMBA -ohjelman osallistujat ovat yleensä kokeneita, työelämässä pitkään vaikuttaneita liike-elämän asiantuntijoita, joiden taustat, toimialat ja kansallisuudet vaihtelevat.

Sinusta tulee Henleyn alumni heti ensimmäisestä opiskelupäivästä alkaen ja liityt osaksi maailmanlaajuista alumniverkostoa, johon kuuluu yli 80 000 ihmistä yli 180 maasta.

Akkreditoinnit ja rankingit: Takaavat laadukkaan opetuksen.

Haluat varmasti, että tutkintosi on peräisin akkreditoidusta, hyvän rankingsijoituksen saaneesta yliopistosta. Akkreditoinnit ja hyvät rankingsijoitukset takaavat opetuksen laadukkaan tason.

Valitse oppilaitos, jolla on akkreditoinnit kolmelta kansainvälisesti arvostetulta organisaatiolta: AACSB, AMBA ja EQUIS. Tällä hetkellä maailmassa on vain 108 business-koulua, joilla on kaikki kolme akkreditointia – ja Henley on näistä yksi. Henley oli itse asiassa ensimmäinen Suomessa sijaitseva business-koulu, joka sai tämän halutun Triple Crown -akkreditoinnin.

Akkreditointien lisäksi oppilaitoksen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota rankingsijoituksiin. Financial Times ja Economist julkaisevat maailman arvostetuimpia EMBA-rankinglistoja.

Henleyn EMBA-tutkinto on tällä hetkellä korkeimmalla sijalla kaikista suomalaisista oppilaitoksista. Financial Times sijoitti sen vuonna 2021 sijalle 61 maailmassa ja Economist sijalle 21 vuonna 2020.

Kolmoisakkreditointi tekee Henleystä yhden maailman johtavista business-kouluista. Sekä Financial Times että Economist sijoittavat Henley EMBA:n vertailussa Suomen parhaaksi EMBA-ohjelmaksi.

Ajanhallinta: Miten sovitat opiskelut aikatauluusi?

EMBA-opinnot ovat aikaa vievä ponnistus. Luokkahuoneopiskelun lisäksi opiskelijat käyttävät opiskeluun yleensä 14–20 tuntia viikossa. Opiskelu on osa-aikaista, joten voit suorittaa tutkinnon kokoaikaisen työsi ohessa.

Jokaisen EMBA-ohjelman rakenne on erilainen, joten viikoittainen opiskeluaikakin vaihtelee. Kun mietit etukäteen, kuinka paljon aikaa voit käyttää opiskeluun viikossa, osaat valita ohjelman, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja aikatauluusi.

Henley EMBA vaatii 10–16 tuntia opiskelua viikossa, joten se on ihanteellinen ihmisille, jotka eivät voi ottaa paljon vapaata töistä opiskelua varten. Ohjelman rakenne on modulaarinen, ja siihen sisältyy kuuden viikon oppimisjaksoja sekä 3–4 päivän workshopeja tyypillisesti kerran kuussa.

Elämäntilanteen muuttuessa Henley EMBA -opinnot voi laittaa tauolle.

Lue lisää Henley EMBA:sta:

Täytä allaolevat kentät ladataksesi EMBA esitteen.

"*" pakollinen kenttä

Schedule for studies*
Book a meeting
Financing of studies
Haluaisimme esitteen lisäksi kertoa sinulle muista tapahtumistamme ja toimittaa lisätietoja Henleyssä opiskelusta. Sopiiko se sinulle?*
The personal information you supply on this form will be used to help us respond to your request, for quality assurance and for data analytics purposes. Your personal data will not be sold to any organisation, and will not be shared with any organisations outside the university apart from those that help us to provide this service or unless required by law. The information that has been provided in this form will be treated in accordance with the General Data Protection Regulation (2016) and all applicable data protection laws. Please refer to our privacy policy for more information. If, at some stage, you wish to be removed from our database, please advise us by emailing to info@henley.fi.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Jennika Rantanen - Henley Business School Finland

Jennika Rantanen

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

The social aspect of learning - Henley Business School Finland

The work life value of research skills

  • 22 touko 2023
One of the key sets of skills that are strengthened during the Henley EMBA journey are research skills. These are particularly necessary in the composition of the final thesis. But what is the work life relevance of academic research skills? How can I benefit from the research experience in my everyday work?
WACC, CoC and IRR – a psychologist’s guide to corporate finance - Henley Business School Suomessa

What have I learned about myself during the Henley EMBA?

  • 17 huhti 2023
The EMBA programme in general and the Personal Development module has been a great opportunity to constructively challenge my views and beliefs about myself. I’ve found myself increasingly disagreeing with some identity labels that I previously considered useful and accurate.

10 reasons why longer training programs are more effective

  • 9 maalis 2023
I’m a professional trainer and most of my training is one day courses. During my Henley EMBA studies I’ve had a chance to compare the delivery and impact of my shorter training to the longer training programs that Henley provides. This post serves as a reflection about those differences.