COVID-19 päivitys

COVID-19 päivitys liittyen Omicron-varianttiin

Koronaviruspandemiaan (COVID-19) liittyvän viimeaikaisen kehityksen johdosta huolehdimme kaikista varotoimista varmistaaksemme turvallisen ympäristön asiakkaillemme, kumppaneillemme ja työntekijöillemme.

Ohjelmasta ja tapahtumasta riippuen, tilaisuutemme järjestetään kasvokkain, hybridi- tai online-toteutuksina.

Tapahtumapaikoillamme edellytetään koronapassia. Lisäksi tilat on järjestetty niin, että voimme varmistaa turvallisen etäisyyden muihin osallistujiin. Kaikissa tiloissamme on hyvä ilmanvaihto ja hygieniastandardit ja ne on varusteltu mm. käsidesillä. Vältämme turhaa kanssakäymistä muiden osallistujaryhmien kanssa.

Edellytämme kasvomaskin käyttöä kaikilta ohjelmiimme ja tapahtumiimme osallistuvilta. Lisäksi suosittelemme päivittäisiä pikatestejä, vaikka olisit jo rokotettu varmistaaksesi, ettet ole COVID-19-viruksen kantaja. Pikatestejä voi pyytää henkilökunnaltamme.

Pyydämme ystävällisesti osallistumaan kasvokkain järjestettäviin tapahtumiin ja ohjelmiimme vain täysin terveenä. Jos sinulla on hengitystieoireita tai muita COVID-19-oireita, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä henkilökuntaamme. Mikäli koet oireita ohjelmiimme tai tapahtumiimme osallistumisen aikana tai sen jälkeen, ilmoitathan asiasta viipymättä henkilökunnallemme.

Anna Matula - Managing Director - Henley Business School Suomessa

Annu Matula

Annu has a strong passion for leadership development, she has spent most of her career in the consulting and education business. She has over 30 years of experience in management consulting, leadership training and executive education. During her career, Annu has designed and delivered various senior executive development, leadership and change management programmes. In addition, she’s specialised in career and executive coaching. Annu is leading the operations of Henley Business School in Finland since 2010.

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

sustainable development roadmap

Wake-up call: Overconsumption starts earlier every year!

  • 13 touko 2022
We need to unlearn our current behavior This eye opening information and much more was shared in our event, “Finnish Sustainable Development Roadmap” that focused on understanding Finland’s road to…
Alumni Michaela Ramm-Schmidt

Alumni spotlight: Michaela Ramm-Schmidt, WhyCo

  • 5 huhti 2022
Alumni spotlight on juttusarja, jossa haastattelemme Henley Business Schoolista valmistuneita alumneja. Haastatteluissa kuulemme mitkä ovat olleet tärkeimmät opit ja kuinka Henley-tutkinto on vaikuttanut alumniemme uraan ja elämään. Lisäksi kuulemme, mitkä…
Lose-lose: the game of war and economic sanctions - Henley Business School Finland

Lose-lose: the game of war and economic sanctions

  • 17 maalis 2022
Russia’s long-lasting conflict and recent invasion of Ukraine have caused significant political tension between Russia and Western countries. Dr Irina Heim uses a game-theoretic approach to explore responses to Russia’s invasion of Ukraine in our latest Leading Insights.