Skip to content
Alumniverkosto - Henley Business School Suomessa

Verkostoidu kansainvälisten businesshuippujen kanssa

The Economist -lehti on rankannut Henleyn alumniverkoston yhdeksi maailman parhaista. Miksi? Koska se tuo jäsenille merkittäviä hyötyjä ja yhteyksiä ympäri maailmaa. Verkoston vahvuus rakentuu sen jäsenten ja heidän aktiivisuutensa varaan; jokainen tuo mukanaan oman persoonansa, panoksensa ja halunsa auttaa toisia Henleyn alumneja. Pääset mukaan alumnitoimintaan heti opintojen ensimmäisestä päivästä lähtien.

Ihmisillä on merkitystä

Monet valitsevat Henley Executive MBA (EMBA) – Global -ohjelman, koska he tietävät pääsevänsä välittömästi ainutlaatuiseen ja kansainväliseen oppimisympäristöön. Opiskeluryhmien jäsenet edustavat useita eri kansallisuuksia ja hyvin erilaisia näkökulmia johtamiseen. Kaikki oppivat yhdessä toistensa monimuotoisista businesskulttuureista ja parhaista käytännöistä.

Henleyn opiskelijana liityt heti energiseen, kansainväliseen alumniverkostoon, joka koostuu yli 75 000 businessammattilaisesta yli 170 maassa. Ympäri maailmaa löytyy 25 Henley-alumniyhdistystä, jotka järjestävät säännöllisesti monenlaisia tapahtumia.

Suomessa toimii erittäin aktiivinen noin 700:n Henley-alumnin verkosto, joka järjestää erilaisia tilaisuuksia sekä uran että ammatillisen osaamisen ylläpitämiseksi.

Rakenna ammatillista polkuasi

Yksi Henley-alumniverkoston merkittävimmistä hyödyistä on mahdollisuus käyttää sitä uusien businessmahdollisuuksien etsimiseen. Verkoston jäsenet edustavat maailman kovinta businesskärkeä eri aloilta ja voivat auttaa sinua oppimaan, verkostoitumaan ja etenemään urallasi. Verkosto tarjoaa nopeimman tavan siirtyä kartingautosta Formula 1 -luokkaan!

Hae tukea, apua, referenssejä tai näkemystä eri ammateissa ja eri aloilla toimivilta alumneilta eri puolilta maailmaa. Aktiivisen verkoston kautta voit ottaa yhteyttä muihin alumneihin sekä keskustella ja kehittää uusia ideoitasi heidän kanssaan. Verkosto pystyy tarjoamaan inspiraatiota ja ideoita intohimojesi toteuttamiseen.

Verkkoalusta tuo alumnit yhteen

Kansainvälisen verkoston jäsenet pitävät yhteyttä toisiinsa kätevästi Henley Live –verkkoalustalla. Sieltä löytyy alumniluettelo, keskustelufoorumeita sekä tietoa kaikille alumneille avoimista kansainvälisistä ja paikallisista tapahtumista. Lisäksi alustan kautta pääsee lukemaan tutkimusraportteja ja artikkeleita.

Jäsenet voivat hyödyntää Henley Live -alustaa myös etsiessään uusia työmahdollisuuksia, laajentaessaan liiketoimintaansa ja etsiessään mentoria tai coachia. Jäsenet voivat halutessaan myös itse tarjoutua näihin tehtäviin.

Henleyn alumniverkostossa jokainen voi kehittää itseään, omaa uraansa ja ideoitaan isolla kansainvälisellä areenalla.

“I very strongly believe in networking. My studies provided a great opportunity to find new executives with different backgrounds, from different industries, and with different kinds of expertise. I met a lot of new colleagues and friends, not only in Finland, but from many other countries.”
Marika Auramo, SAP

Jennika Rantanen - Henley Business School Finland

Jennika Rantanen

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Could an Executive MBA be part of your talent and succession planning? - Henley Business School Finland

WANTED: Customer Engagement Manager

  • 26 syys 2023
Etsimme Suomen yksikköön Customer Engagement Manageria, joka johtaa toimimaan johdon koulutusta ja yrityskohtaisia ohjelmia!

Leader in spotlight: Pia Aaltonen-Forsell, CFO

  • 7 heinä 2023
Pia Aaltonen-Forsell is CFO of Outokumpu, the largest stainless steal producer in Europe. She does not have the most obvious background for a CFO: she is Master of Social Sciences in economics. She thinks that her background is a great asset, since as a CFO you need to understand the economy in general, not just business. 
The social aspect of learning - Henley Business School Finland

The work life value of research skills

  • 22 touko 2023
One of the key sets of skills that are strengthened during the Henley EMBA journey are research skills. These are particularly necessary in the composition of the final thesis. But what is the work life relevance of academic research skills? How can I benefit from the research experience in my everyday work?