Skip to content
Alumniverkosto - Henley Business School Suomessa

Verkostoidu kansainvälisten businesshuippujen kanssa

The Economist -lehti on rankannut Henleyn alumniverkoston yhdeksi maailman parhaista. Miksi? Koska se tuo jäsenille merkittäviä hyötyjä ja yhteyksiä ympäri maailmaa. Verkoston vahvuus rakentuu sen jäsenten ja heidän aktiivisuutensa varaan; jokainen tuo mukanaan oman persoonansa, panoksensa ja halunsa auttaa toisia Henleyn alumneja. Pääset mukaan alumnitoimintaan heti opintojen ensimmäisestä päivästä lähtien.

Ihmisillä on merkitystä

Monet valitsevat Henley Executive MBA (EMBA) – Global -ohjelman, koska he tietävät pääsevänsä välittömästi ainutlaatuiseen ja kansainväliseen oppimisympäristöön. Opiskeluryhmien jäsenet edustavat useita eri kansallisuuksia ja hyvin erilaisia näkökulmia johtamiseen. Kaikki oppivat yhdessä toistensa monimuotoisista businesskulttuureista ja parhaista käytännöistä.

Henleyn opiskelijana liityt heti energiseen, kansainväliseen alumniverkostoon, joka koostuu yli 75 000 businessammattilaisesta yli 170 maassa. Ympäri maailmaa löytyy 25 Henley-alumniyhdistystä, jotka järjestävät säännöllisesti monenlaisia tapahtumia.

Suomessa toimii erittäin aktiivinen noin 700:n Henley-alumnin verkosto, joka järjestää erilaisia tilaisuuksia sekä uran että ammatillisen osaamisen ylläpitämiseksi.

Rakenna ammatillista polkuasi

Yksi Henley-alumniverkoston merkittävimmistä hyödyistä on mahdollisuus käyttää sitä uusien businessmahdollisuuksien etsimiseen. Verkoston jäsenet edustavat maailman kovinta businesskärkeä eri aloilta ja voivat auttaa sinua oppimaan, verkostoitumaan ja etenemään urallasi. Verkosto tarjoaa nopeimman tavan siirtyä kartingautosta Formula 1 -luokkaan!

Hae tukea, apua, referenssejä tai näkemystä eri ammateissa ja eri aloilla toimivilta alumneilta eri puolilta maailmaa. Aktiivisen verkoston kautta voit ottaa yhteyttä muihin alumneihin sekä keskustella ja kehittää uusia ideoitasi heidän kanssaan. Verkosto pystyy tarjoamaan inspiraatiota ja ideoita intohimojesi toteuttamiseen.

Verkkoalusta tuo alumnit yhteen

Kansainvälisen verkoston jäsenet pitävät yhteyttä toisiinsa kätevästi Henley Live –verkkoalustalla. Sieltä löytyy alumniluettelo, keskustelufoorumeita sekä tietoa kaikille alumneille avoimista kansainvälisistä ja paikallisista tapahtumista. Lisäksi alustan kautta pääsee lukemaan tutkimusraportteja ja artikkeleita.

Jäsenet voivat hyödyntää Henley Live -alustaa myös etsiessään uusia työmahdollisuuksia, laajentaessaan liiketoimintaansa ja etsiessään mentoria tai coachia. Jäsenet voivat halutessaan myös itse tarjoutua näihin tehtäviin.

Henleyn alumniverkostossa jokainen voi kehittää itseään, omaa uraansa ja ideoitaan isolla kansainvälisellä areenalla.

“I very strongly believe in networking. My studies provided a great opportunity to find new executives with different backgrounds, from different industries, and with different kinds of expertise. I met a lot of new colleagues and friends, not only in Finland, but from many other countries.”
Marika Auramo, SAP

Jennika Rantanen - Henley Business School Finland

Jennika Rantanen

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Team Coaching Opportunity – Pro Bono

  • 31 tammi 2024
We are now offering a unique opportunity to participate in team coaching, pro bono! Apply with your team by 4th of February.

Paula Kilpinen nimitetty Henley Business School Finlandin toimitusjohtajaksi

  • 4 tammi 2024
Paula Kilpinen on nimitetty Henley Business School Finlandin toimitusjohtajaksi 1. tammikuuta alkaen. Hän korvaa tehtävässä Annu Matulan, joka toimii nyt Senior Advisorina Henleyn verkostossa.

Season’s Greetings 2023

  • 19 joulu 2023
Dear Henley Community, As we bid farewell to 2023, we want to express our profound gratitude for the collaborative spirit that has defined our journey together. Your unwavering support has…