Alumniverkosto - Henley Business School Suomessa

Verkostoidu kansainvälisten businesshuippujen kanssa

The Economist -lehti on rankannut Henleyn alumniverkoston yhdeksi maailman parhaista. Miksi? Koska se tuo jäsenille merkittäviä hyötyjä ja yhteyksiä ympäri maailmaa. Verkoston vahvuus rakentuu sen jäsenten ja heidän aktiivisuutensa varaan; jokainen tuo mukanaan oman persoonansa, panoksensa ja halunsa auttaa toisia Henleyn alumneja. Pääset mukaan alumnitoimintaan heti opintojen ensimmäisestä päivästä lähtien.

Ihmisillä on merkitystä

Monet valitsevat Henley Executive MBA (EMBA) – Global -ohjelman, koska he tietävät pääsevänsä välittömästi ainutlaatuiseen ja kansainväliseen oppimisympäristöön. Opiskeluryhmien jäsenet edustavat useita eri kansallisuuksia ja hyvin erilaisia näkökulmia johtamiseen. Kaikki oppivat yhdessä toistensa monimuotoisista businesskulttuureista ja parhaista käytännöistä.

Henleyn opiskelijana liityt heti energiseen, kansainväliseen alumniverkostoon, joka koostuu yli 75 000 businessammattilaisesta yli 170 maassa. Ympäri maailmaa löytyy 25 Henley-alumniyhdistystä, jotka järjestävät säännöllisesti monenlaisia tapahtumia.

Suomessa toimii erittäin aktiivinen noin 700:n Henley-alumnin verkosto, joka järjestää erilaisia tilaisuuksia sekä uran että ammatillisen osaamisen ylläpitämiseksi.

Rakenna ammatillista polkuasi

Yksi Henley-alumniverkoston merkittävimmistä hyödyistä on mahdollisuus käyttää sitä uusien businessmahdollisuuksien etsimiseen. Verkoston jäsenet edustavat maailman kovinta businesskärkeä eri aloilta ja voivat auttaa sinua oppimaan, verkostoitumaan ja etenemään urallasi. Verkosto tarjoaa nopeimman tavan siirtyä kartingautosta Formula 1 -luokkaan!

Hae tukea, apua, referenssejä tai näkemystä eri ammateissa ja eri aloilla toimivilta alumneilta eri puolilta maailmaa. Aktiivisen verkoston kautta voit ottaa yhteyttä muihin alumneihin sekä keskustella ja kehittää uusia ideoitasi heidän kanssaan. Verkosto pystyy tarjoamaan inspiraatiota ja ideoita intohimojesi toteuttamiseen.

Verkkoalusta tuo alumnit yhteen

Kansainvälisen verkoston jäsenet pitävät yhteyttä toisiinsa kätevästi Henley Live –verkkoalustalla. Sieltä löytyy alumniluettelo, keskustelufoorumeita sekä tietoa kaikille alumneille avoimista kansainvälisistä ja paikallisista tapahtumista. Lisäksi alustan kautta pääsee lukemaan tutkimusraportteja ja artikkeleita.

Jäsenet voivat hyödyntää Henley Live -alustaa myös etsiessään uusia työmahdollisuuksia, laajentaessaan liiketoimintaansa ja etsiessään mentoria tai coachia. Jäsenet voivat halutessaan myös itse tarjoutua näihin tehtäviin.

Henleyn alumniverkostossa jokainen voi kehittää itseään, omaa uraansa ja ideoitaan isolla kansainvälisellä areenalla.

“I very strongly believe in networking. My studies provided a great opportunity to find new executives with different backgrounds, from different industries, and with different kinds of expertise. I met a lot of new colleagues and friends, not only in Finland, but from many other countries.”
Marika Auramo, SAP

Sabine Doms, Marketing Manager - Henley Business School Finland

Sabine Doms

Sabine is passionate about helping people to achieve their full potential and perform at their best. She has over 10 years experience in marketing and communications and is leading the marketing of Henley Business School in Finland since 2016.

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Becoming a better leader is about becoming a better person

  • 24 marras 2022
One of things that sets the Henley Executive MBA apart from other postgraduate programmes is the strong emphasis on personal development. It is great to systematically take time for personal reflection that is not focused on work objectives, but rather on balancing my personal needs with the external demands I’m facing. Identifying and resolving matters that stop you from being a better person are an integral part of the path of any leader who wants to develop.

Paula Kilpinen appointed as Director, Custom solutions

  • 15 marras 2022
Paula Kilpinen has been appointed as Director, Custom solutions at Henley Business School Finland as of 14 November 2022. In this role she will lead the custom solutions business area, comprising of high-impact customised solutions for sustainable growth.

Executive MBA -infotilaisuus

  •   16.12.2022 – 08:30 to 10:00
  • Henley Business School
Tervetuloa Executive MBA -infotilaisuuteemme kuulemaan lisää ohjelmasta ja oppimiskokemuksesta. Tilaisuudessa pääset tapaamaan yhden alumneistamme ja kuulemaan hänen kokemuksistaan Henleyn Executive MBA -ohjelmassa.