Skip to content
Financial Times Executive Education 2019 ranking | Henley Business School

Financial Timesin liikkeenjohdon koulutusohjelmien arviointi vuodelle 2019

Henley Business School sijoittui maailman 20 parhaan joukkoon

Tänään julkaistussa Financial Timesin liikkeenjohdon koulutusohjelmien arvioinnissa myös Suomessa toimiva Henley Business School sijoittuu 14. sijalle Euroopassa ja 20. sijalle maailmanlaajuisesti avointen ja räätälöityjen ohjelmien yhteisarvioinnissa. Sijoitus on korkeampi kuin millään muulla Suomessa toimivalla business-koululla tai yliopistolla.

20 vuotta sitten käynnistettyä Financial Timesin liikkeenjohdon koulutusohjelmien arviointia pidetään laadullisesti markkinoiden luotettavimpana arviona, koska se perustuu suurelta osin asiakkaiden ja osallistujien antamiin palautteisiin. Henley on ylpeä noustessaan vuonna 2018 saavuttamaltaan 23. sijalta tänä vuonna maailman 20 parhaan joukkoon.

Liikkeenjohdon avoimet ohjelmat

Henleyn avoimet ohjelmat keskittyvät liikkeenjohdon yksiköllisiin kehittymistarpeisiin. Ohjelmat perustuvat vahvaan yhteiseen tekemiseen, ilmiöiden tutkimiseen sekä käytännön harjoituksiin. Koulutusten taustalla on aina vahva akateeminen tutkimustyö ja asiantuntemus. Ohjelmamme kattavat neljä keskeistä aluetta: strategic management, leadership, coaching and people & organisational change.

Avoimissa ohjelmissa sijoituimme tänä vuonna 14. sijalle Euroopassa ja 27. maailmanlaajuisesti. Osallistujien arviot nostivat Henleyn 22. sijalle maailmassa avoimien ohjelmien suunnittelun ja sisällön osalta ja 16. sijalle uusien taitojen ja oppimisen osalta.

Asiakaskohtaiset räätälöidyt ohjelmat

Asiakaskohtaiset räätälöidyt ohjelmat suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä asiakasorganisaatioille niiden strategisen kehityksen tueksi. Henleyllä on asiakkaina sekä julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioita Suomessa ja maailmanlaajuisesti.

Henleyn räätälöidyt ohjelmat saavuttivat maailmanlaajuisesti sijan 30. Olemme ylpeitä noustuamme vuonna 2018 saavuttamaltamme 46. sijalta tänä vuonna maailman 30 parhaan joukkoon. Henley Business Schoolin kansainvälisyyttä heijastaa se, että FT:n arviossa Henley on maailmanlaajuisesti sijalla yhdeksän kansainvälisten asiakkaiden määrän osalta.

Asiakkaat arvioivat Henleyn maailman 30 parhaan joukkoon ohjelman sisällön, uusien taitojen ja oppimisen sekä hinta-laatusuhteen osalta.

Suomen Henley Business Schoolin johtaja Annu Matula:

”Financial Timesin liikkeenjohdon koulutusohjelmien arviointi keskittyy kasvavaan määrään business-kouluja globaalisti, mutta yhä kilpaillummilla johdon koulutuksen markkinoilla palveluja tarjoavat hyvin monet erilaiset organisaatiot. Konsulttiyritykset, koulutusyritykset, ammatilliset oppilaitokset sekä yritysten omat koulutusohjelmat kilpailevat kaikki yliopistopohjaisten business-koulujen kanssa.

Menestyäksemme kilpailussa ja vastataksemme asiakkaidemme toiveisiin, olemme Henleyssä panostaneet johdon ohjelmissa koulutusinnovaatioihin. Näissä innovatiivisissa ratkaisuissa mm. ilmiöoppiminen ja virtuaalisuus on vahvasti läsnä. Haluamme tarjota asiakkaillemme Suomessa huippulaadukkaita joustavia oppimistapoja ja samalla lisätä kustannustehokkuutta ja vaikuttavuutta. Henkilökohtaiset tapaamiset ovat johdon ohjelmissa edelleen tärkeitä, ja keskitymme niissä luoviin, innovatiivisiin menetelmiin, joita on vaikea toteuttaa virtuaalisesti.

Olemme iloisia siitä, että osallistujat ja yritykset ovat antaneet erinomaiset arviot toiminnastamme jälleen tänä vuonna. Tiedämme kuitenkin, että panostuksemme innovaatioon on olennaista Henleyn tulevalle menestykselle.”

Financial Timesin koko listaus löytyy Financial Timesin sivuilta.

Jennika Rantanen - Henley Business School Finland

Jennika Rantanen

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

FT Executive MBA Ranking 2023: Henley EMBA is world top 40 and #1 in the Nordics and in Finland

  • 16 loka 2023
Financial Timesin tämänvuotisessa EMBA-luokituksessa Henley Business School on maailman 40. parhaan kauppakorkeakoulun joukossa. Ohjelmamme on Suomessa tarjottava EMBA-ohjelma numero yksi, ja se on maailman kärkisijoilla opiskelijoiden tyytyväisyyden, monimuotoisuuden ja kansainvälisen kurssikokemuksen osalta.
The social aspect of learning - Henley Business School Finland

The work life value of research skills

  • 22 touko 2023
One of the key sets of skills that are strengthened during the Henley EMBA journey are research skills. These are particularly necessary in the composition of the final thesis. But what is the work life relevance of academic research skills? How can I benefit from the research experience in my everyday work?

Henley #1 Executive Education provider in Finland

  • 22 touko 2023
The Financial Times Executive Education Ranking 2023 places Henley Business School in the world top 20 for the combined ranking of open and custom programmes. The ranking also confirms Henley’s position as leading executive education provider located in Finland.