Eikö olisi hienoa, jos Executive MBA:n voisi räätälöidä omiin tarpeisiin? - Henley Business School Suomessa

Eikö olisi hienoa, jos Executive MBA:n voisi räätälöidä omiin tarpeisiin?

Useimmat Executive MBA (EMBA) -ohjelmat ovat melko perinteisiä ja vastaavat vain osittain nykypäivän ammatillisiin vaatimuksiin ja henkilökohtaisiin tarpeisiin. Henleyn EMBA on toteutustavaltaan joustava ja pyrkii huomioimaan yksilön tarpeet. Se on ainutlaatuinen niin sisällön räätälöinnin, workshop-vaihtoehtojen kuin aikataulujen joustavuuden suhteen.

Sisältö ratkaisee

Kun aloitat jotain niin tärkeää kuin Executive MBA -opinnot, on hyvä tietää, että voit räätälöidä jokaisen moduulin sisällön vastaamaan henkilökohtaisia ja/tai organisaatiosi kehittämistarpeita. Jos esimerkiksi toimit terveydenhuollon alalla, pystyt Henleyn ohjelmassa muokkaamaan opinnäytteitä oman toimialasi näkökulmasta. Voit siis vapaasti valita työsi kannalta olennaisimmat kehityskohteet ja osana opintojasi tehdä suunnitelman niiden muuttamiseksi.

Organisaatiot haluavat tänä päivänä ammattilaisia, joilla on taitoa ymmärtää kompleksisuutta, tunnistaa haasteita, soveltaa erilaisia viitekehyksiä ja käyttää sopivia työkaluja liiketoiminnan eri osa-alueiden kehittämiseen. Henleyn ohjelman aikana pääset näyttämään osaamisesi ja kehittymiskykysi omassa organisaatiossasi, eri funktioiden ja monien eri asiantuntijoiden keskuudessa. Mikään ei myöskään estä sinua tekemästä kehittämishankkeita johonkin toiseen organisaatioon.

Paikalla iso merkitys

Ehkä kaipaat opinnoiltasi enemmän monimuotoisuutta tai kansainvälisyyttä? Tai et pysty osallistumaan workshoppiin ohjelmaan nimetyssä paikassa? Henley EMBA – Global -ohjelmassa pystyt valitsemaan osallistumispaikkasi omien aikataulujesi mukaan.

Näin pystyt helposti selättämään aikatauluhaasteet, laajentamaan näköpiiriäsi ja tutustumaan oman alasi ihmisiin ja liiketoimintoihin muualla maailmassa. Tapaat uusia ihmisiä, rakennat kansainvälistä verkostoa ja saat asioihin uudenlaista perspektiiviä.

Salli itsellesi tauko

Onko sinulla välillä aikatauluhaasteita? Tarvittaessa Henleyn joustava ohjelma mahdollistaa tauon opinnoissasi. Voit myös suorittaa Henley EMBA – Global -tutkinnon kolmessa vaiheessa: sertifikaatti, diplomi ja maisterin tutkinto. Jos tähtäät sertifikaattiin, sitoudut ohjelmaan vain seuraavaksi kymmeneksi kuukaudeksi ja maksat vain sertifikaatista. Sen jälkeen voit valita, jatkatko diplomiin vai maisterin tutkintoon.

Me Henleyssä uskomme, ettei ole olemassa ihanteellista aikaa aloittaa MBA-tutkinto. Siksi kannattaa aloittaa nyt; parempaa aikaa ei todennäköisesti tule myöhemminkään. Henleyn joustavan ohjelman avulla voit räätälöidä oppimismatkasi itsellesi parhaiten sopivalla tavalla. Yksi vaihe kerrallaan, omia aikataulujasi kunnioittaen.

Lue lisää Henley EMBA – Global:sta

Jennika Rantanen - Henley Business School Finland

Jennika Rantanen

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

10 reasons why longer training programs are more effective

  • 9 maalis 2023
I’m a professional trainer and most of my training is one day courses. During my Henley EMBA studies I’ve had a chance to compare the delivery and impact of my shorter training to the longer training programs that Henley provides. This post serves as a reflection about those differences.

Saara Karhula appointed as Business Development Executive

  • 1 maalis 2023
Saara Karhula has been appointed as Business Development Executive at Henley Business School Finland as of 1 March 2023. In this role she will focus on developing both customised solutions and open programs.
Henley EMBA opiskelijat - Henley Business School Suomessa

Executive MBA Online info

  •   12.5.2023 – 09:00 to 10:00
  • Online
Today’s globally connected business world calls for a wider perspective, new skills and different ways of thinking. The Henley Executive MBA (EMBA) – Global is designed to develop outstanding business leaders ready to take on the challenges and opportunities of operating in today’s complex and fast-moving global economy. It develops leaders who are strong, responsible and adaptable.