Eikö olisi hienoa, jos Executive MBA:n voisi räätälöidä omiin tarpeisiin? - Henley Business School Suomessa

Eikö olisi hienoa, jos Executive MBA:n voisi räätälöidä omiin tarpeisiin?

Useimmat Executive MBA (EMBA) -ohjelmat ovat melko perinteisiä ja vastaavat vain osittain nykypäivän ammatillisiin vaatimuksiin ja henkilökohtaisiin tarpeisiin. Henleyn EMBA on toteutustavaltaan joustava ja pyrkii huomioimaan yksilön tarpeet. Se on ainutlaatuinen niin sisällön räätälöinnin, workshop-vaihtoehtojen kuin aikataulujen joustavuuden suhteen.

Sisältö ratkaisee

Kun aloitat jotain niin tärkeää kuin Executive MBA -opinnot, on hyvä tietää, että voit räätälöidä jokaisen moduulin sisällön vastaamaan henkilökohtaisia ja/tai organisaatiosi kehittämistarpeita. Jos esimerkiksi toimit terveydenhuollon alalla, pystyt Henleyn ohjelmassa muokkaamaan opinnäytteitä oman toimialasi näkökulmasta. Voit siis vapaasti valita työsi kannalta olennaisimmat kehityskohteet ja osana opintojasi tehdä suunnitelman niiden muuttamiseksi.

Organisaatiot haluavat tänä päivänä ammattilaisia, joilla on taitoa ymmärtää kompleksisuutta, tunnistaa haasteita, soveltaa erilaisia viitekehyksiä ja käyttää sopivia työkaluja liiketoiminnan eri osa-alueiden kehittämiseen. Henleyn ohjelman aikana pääset näyttämään osaamisesi ja kehittymiskykysi omassa organisaatiossasi, eri funktioiden ja monien eri asiantuntijoiden keskuudessa. Mikään ei myöskään estä sinua tekemästä kehittämishankkeita johonkin toiseen organisaatioon.

Paikalla iso merkitys

Ehkä kaipaat opinnoiltasi enemmän monimuotoisuutta tai kansainvälisyyttä? Tai et pysty osallistumaan workshoppiin ohjelmaan nimetyssä paikassa? Henley EMBA – Global -ohjelmassa pystyt valitsemaan osallistumispaikkasi omien aikataulujesi mukaan.

Näin pystyt helposti selättämään aikatauluhaasteet, laajentamaan näköpiiriäsi ja tutustumaan oman alasi ihmisiin ja liiketoimintoihin muualla maailmassa. Tapaat uusia ihmisiä, rakennat kansainvälistä verkostoa ja saat asioihin uudenlaista perspektiiviä.

Salli itsellesi tauko

Onko sinulla välillä aikatauluhaasteita? Tarvittaessa Henleyn joustava ohjelma mahdollistaa tauon opinnoissasi. Voit myös suorittaa Henley EMBA – Global -tutkinnon kolmessa vaiheessa: sertifikaatti, diplomi ja maisterin tutkinto. Jos tähtäät sertifikaattiin, sitoudut ohjelmaan vain seuraavaksi kymmeneksi kuukaudeksi ja maksat vain sertifikaatista. Sen jälkeen voit valita, jatkatko diplomiin vai maisterin tutkintoon.

Me Henleyssä uskomme, ettei ole olemassa ihanteellista aikaa aloittaa MBA-tutkinto. Siksi kannattaa aloittaa nyt; parempaa aikaa ei todennäköisesti tule myöhemminkään. Henleyn joustavan ohjelman avulla voit räätälöidä oppimismatkasi itsellesi parhaiten sopivalla tavalla. Yksi vaihe kerrallaan, omia aikataulujasi kunnioittaen.

Lue lisää Henley EMBA – Global:sta

Sabine Doms, Marketing Manager - Henley Business School Finland

Sabine Doms

Sabine is passionate about helping people to achieve their full potential and perform at their best. She has over 10 years experience in marketing and communications and is leading the marketing of Henley Business School in Finland since 2016.

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Becoming a better leader is about becoming a better person

  • 24 marras 2022
One of things that sets the Henley Executive MBA apart from other postgraduate programmes is the strong emphasis on personal development. It is great to systematically take time for personal reflection that is not focused on work objectives, but rather on balancing my personal needs with the external demands I’m facing. Identifying and resolving matters that stop you from being a better person are an integral part of the path of any leader who wants to develop.

Paula Kilpinen appointed as Director, Custom solutions

  • 15 marras 2022
Paula Kilpinen has been appointed as Director, Custom solutions at Henley Business School Finland as of 14 November 2022. In this role she will lead the custom solutions business area, comprising of high-impact customised solutions for sustainable growth.

Executive MBA -infotilaisuus

  •   16.12.2022 – 08:30 to 10:00
  • Henley Business School
Tervetuloa Executive MBA -infotilaisuuteemme kuulemaan lisää ohjelmasta ja oppimiskokemuksesta. Tilaisuudessa pääset tapaamaan yhden alumneistamme ja kuulemaan hänen kokemuksistaan Henleyn Executive MBA -ohjelmassa.