Skip to content
Eikö olisi hienoa, jos Executive MBA:n voisi räätälöidä omiin tarpeisiin? - Henley Business School Suomessa

Eikö olisi hienoa, jos Executive MBA:n voisi räätälöidä omiin tarpeisiin?

Useimmat Executive MBA (EMBA) -ohjelmat ovat melko perinteisiä ja vastaavat vain osittain nykypäivän ammatillisiin vaatimuksiin ja henkilökohtaisiin tarpeisiin. Henleyn EMBA on toteutustavaltaan joustava ja pyrkii huomioimaan yksilön tarpeet. Se on ainutlaatuinen niin sisällön räätälöinnin, workshop-vaihtoehtojen kuin aikataulujen joustavuuden suhteen.

Sisältö ratkaisee

Kun aloitat jotain niin tärkeää kuin Executive MBA -opinnot, on hyvä tietää, että voit räätälöidä jokaisen moduulin sisällön vastaamaan henkilökohtaisia ja/tai organisaatiosi kehittämistarpeita. Jos esimerkiksi toimit terveydenhuollon alalla, pystyt Henleyn ohjelmassa muokkaamaan opinnäytteitä oman toimialasi näkökulmasta. Voit siis vapaasti valita työsi kannalta olennaisimmat kehityskohteet ja osana opintojasi tehdä suunnitelman niiden muuttamiseksi.

Organisaatiot haluavat tänä päivänä ammattilaisia, joilla on taitoa ymmärtää kompleksisuutta, tunnistaa haasteita, soveltaa erilaisia viitekehyksiä ja käyttää sopivia työkaluja liiketoiminnan eri osa-alueiden kehittämiseen. Henleyn ohjelman aikana pääset näyttämään osaamisesi ja kehittymiskykysi omassa organisaatiossasi, eri funktioiden ja monien eri asiantuntijoiden keskuudessa. Mikään ei myöskään estä sinua tekemästä kehittämishankkeita johonkin toiseen organisaatioon.

Paikalla iso merkitys

Ehkä kaipaat opinnoiltasi enemmän monimuotoisuutta tai kansainvälisyyttä? Tai et pysty osallistumaan workshoppiin ohjelmaan nimetyssä paikassa? Henley EMBA – Global -ohjelmassa pystyt valitsemaan osallistumispaikkasi omien aikataulujesi mukaan.

Näin pystyt helposti selättämään aikatauluhaasteet, laajentamaan näköpiiriäsi ja tutustumaan oman alasi ihmisiin ja liiketoimintoihin muualla maailmassa. Tapaat uusia ihmisiä, rakennat kansainvälistä verkostoa ja saat asioihin uudenlaista perspektiiviä.

Salli itsellesi tauko

Onko sinulla välillä aikatauluhaasteita? Tarvittaessa Henleyn joustava ohjelma mahdollistaa tauon opinnoissasi. Voit myös suorittaa Henley EMBA – Global -tutkinnon kolmessa vaiheessa: sertifikaatti, diplomi ja maisterin tutkinto. Jos tähtäät sertifikaattiin, sitoudut ohjelmaan vain seuraavaksi kymmeneksi kuukaudeksi ja maksat vain sertifikaatista. Sen jälkeen voit valita, jatkatko diplomiin vai maisterin tutkintoon.

Me Henleyssä uskomme, ettei ole olemassa ihanteellista aikaa aloittaa MBA-tutkinto. Siksi kannattaa aloittaa nyt; parempaa aikaa ei todennäköisesti tule myöhemminkään. Henleyn joustavan ohjelman avulla voit räätälöidä oppimismatkasi itsellesi parhaiten sopivalla tavalla. Yksi vaihe kerrallaan, omia aikataulujasi kunnioittaen.

Lue lisää Henley EMBA – Global:sta

Jennika Rantanen - Henley Business School Finland

Jennika Rantanen

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Could an Executive MBA be part of your talent and succession planning? - Henley Business School Finland

WANTED: Customer Engagement Manager

  • 26 syys 2023
Etsimme Suomen yksikköön Customer Engagement Manageria, joka johtaa toimimaan johdon koulutusta ja yrityskohtaisia ohjelmia!

Leader in spotlight: Pia Aaltonen-Forsell, CFO

  • 7 heinä 2023
Pia Aaltonen-Forsell is CFO of Outokumpu, the largest stainless steal producer in Europe. She does not have the most obvious background for a CFO: she is Master of Social Sciences in economics. She thinks that her background is a great asset, since as a CFO you need to understand the economy in general, not just business. 
The social aspect of learning - Henley Business School Finland

The work life value of research skills

  • 22 touko 2023
One of the key sets of skills that are strengthened during the Henley EMBA journey are research skills. These are particularly necessary in the composition of the final thesis. But what is the work life relevance of academic research skills? How can I benefit from the research experience in my everyday work?