Skip to content
What makes the Henley Executive MBA different - Henley Business School Finland

Mikä tekee Henley Executive MBA -tutkinnosta erilaisen?

Olet ehkä tutustunut Suomessa tarjolla olevaan Executive MBA (EMBA) -koulutukseen ja miettinyt, mikä tekee Henley EMBA – Global:sta ainutlaatuisen. Tiesitkö, että Henley EMBA – Global vastaa ylempää korkeakoulututkintoa? Tiesitkö, että ohjelma on huippukansainvälinen? Tiesitkö, että voit räätälöidä kaikki opinnäytteet oman kiinnostuksesi mukaisesti?

Maailma sormiesi ulottuvilla

Jos harkitset MBA-tutkinnon suorittamista, Henleytä kansainvälisempää oppimisympäristöä on vaikea löytää. Sinua opettavat maailmalla arvostetut professorit ja opettajat, jotka ovat julkaisseet paljon omalla alallaan. Opiskelet kansainvälistä liiketoimintaa ja opit, mitä huippuyritykset tekevät. Ja mikä parasta – voit vaihtaa ajatuksia eri puolilta maailmaa kotoisin olevien opiskelijoiden kanssa.

Kaikesta tästä rakentuu ohjelman ainutlaatuinen globaali näkokulma: näet ja koet erilaisia business-käytäntöjä maailmalta ja tutustut monenlaisiin ajattelutapoihin. Voit myös osallistua workshoppeihin Henleyn muissa toimipisteissä ympäri maailmaa.

Vastaa maisterin tutkintoa

Monikaan ei ehkä tiedä, että Henley Business School tarjoaa tällä hetkellä ainoana Suomessa EMBA-ohjelman, joka vastaa maisterin tutkintoa. Ison-Britannian virallisen tutkintojärjestelmän mukaan Henley Executive MBA – Global on ylempi korkeakoulututkinto (taso 7).

Suomalaisten oppilaitosten EMBA-ohjelmat katsotaan täydennyskoulutukseksi suomalaisessa tutkintojärjestelmässä, joten ne eivät ole ylempiä korkeakoulututkintoja.

Kun haluat kansainvälistyä urallasi ja etsiä uusia mahdollisuuksia, katso siis tarkkaan, mitä tutkintoa kovalla työllä hankkimasi neljä kirjainta vastaavat.

Räätälöidyt tehtävät

Henley EMBA – Global -tutkinnossa voit muokata omia opintojasi ja räätälöidä jokaisen opinnäytteen kehittämään erikoisalaasi, yksilöllisiä kiinnostuksen kohteitasi tai organisaatiosi tarpeita. Jos esimerkiksi kestävä kehitys kiinnostaa sinua, voit kirjoittaa opinnäytteesi sen näkökulmasta.

Koko opettamis- ja oppimisfilosofiamme poikkeaa muista. Emme syötä sinulle tietoa ja sen jälkeen arvioi sen perillemenoa tenteillä. Se ei tee sinusta yhtään parempaa johtajaa, lisää ymmärrystäsi tai saa sinua pärjäämään paremmin.

Sen sijaan odotamme sinun perehtyvän asioihin tutustumalla tutkimuksiin, keskustelemalla muiden opiskelijoiden ja omien työtovereidesi kanssa ja kehittävän ymmärrystäsi yhteistyön kautta. Tunnistat haasteen ja valitset oikean menetelmän sen selvittämiseksi.

Ohjelmamme korostaa aktiivista oppimista, jossa osoitat tietojasi, osaamistasi ja kykyäsi ratkaista liiketoiminnan kannalta kriittisiä asioita. Tehtävät tuottavat organisaatiollesi merkittävää lisäarvoa tai sinulle referenssejä osaamisestasi.

Tavoitteena henkilökohtainen kasvu

Tiesitkö, että Henley EMBA – Global tukee henkilökohtaista kehittymistäsi johtajana kaikissa opintojesi vaiheissa ja vie sinua suunnitelmallisella prosessilla kohti henkilökohtaista kasvua? Tarjoamme muun muassa jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden henkilökohtaiseen coachaukseen. Jokaisen moduulin myötä opit reflektoimaan henkilökohtaista kasvuasi ja analysoimaan sekä vahvuuksiasi että kehitysalueitasi. Henley EMBA – Global tarjoaa todellisen mahdollisuuden kasvuun johtajana.

Lue lisää Henley EMBA – Global:sta

Jennika Rantanen - Henley Business School Finland

Jennika Rantanen

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Could an Executive MBA be part of your talent and succession planning? - Henley Business School Finland

WANTED: Customer Engagement Manager

  • 26 syys 2023
Etsimme Suomen yksikköön Customer Engagement Manageria, joka johtaa toimimaan johdon koulutusta ja yrityskohtaisia ohjelmia!

Leader in spotlight: Pia Aaltonen-Forsell, CFO

  • 7 heinä 2023
Pia Aaltonen-Forsell is CFO of Outokumpu, the largest stainless steal producer in Europe. She does not have the most obvious background for a CFO: she is Master of Social Sciences in economics. She thinks that her background is a great asset, since as a CFO you need to understand the economy in general, not just business. 
The social aspect of learning - Henley Business School Finland

The work life value of research skills

  • 22 touko 2023
One of the key sets of skills that are strengthened during the Henley EMBA journey are research skills. These are particularly necessary in the composition of the final thesis. But what is the work life relevance of academic research skills? How can I benefit from the research experience in my everyday work?