What makes the Henley Executive MBA different - Henley Business School Finland

Mikä tekee Henley Executive MBA -tutkinnosta erilaisen?

Olet ehkä tutustunut Suomessa tarjolla olevaan Executive MBA (EMBA) -koulutukseen ja miettinyt, mikä tekee Henley EMBA – Global:sta ainutlaatuisen. Tiesitkö, että Henley EMBA – Global vastaa ylempää korkeakoulututkintoa? Tiesitkö, että ohjelma on huippukansainvälinen? Tiesitkö, että voit räätälöidä kaikki opinnäytteet oman kiinnostuksesi mukaisesti?

Maailma sormiesi ulottuvilla

Jos harkitset MBA-tutkinnon suorittamista, Henleytä kansainvälisempää oppimisympäristöä on vaikea löytää. Sinua opettavat maailmalla arvostetut professorit ja opettajat, jotka ovat julkaisseet paljon omalla alallaan. Opiskelet kansainvälistä liiketoimintaa ja opit, mitä huippuyritykset tekevät. Ja mikä parasta – voit vaihtaa ajatuksia eri puolilta maailmaa kotoisin olevien opiskelijoiden kanssa.

Kaikesta tästä rakentuu ohjelman ainutlaatuinen globaali näkokulma: näet ja koet erilaisia business-käytäntöjä maailmalta ja tutustut monenlaisiin ajattelutapoihin. Voit myös osallistua workshoppeihin Henleyn muissa toimipisteissä ympäri maailmaa.

Vastaa maisterin tutkintoa

Monikaan ei ehkä tiedä, että Henley Business School tarjoaa tällä hetkellä ainoana Suomessa EMBA-ohjelman, joka vastaa maisterin tutkintoa. Ison-Britannian virallisen tutkintojärjestelmän mukaan Henley Executive MBA – Global on ylempi korkeakoulututkinto (taso 7).

Suomalaisten oppilaitosten EMBA-ohjelmat katsotaan täydennyskoulutukseksi suomalaisessa tutkintojärjestelmässä, joten ne eivät ole ylempiä korkeakoulututkintoja.

Kun haluat kansainvälistyä urallasi ja etsiä uusia mahdollisuuksia, katso siis tarkkaan, mitä tutkintoa kovalla työllä hankkimasi neljä kirjainta vastaavat.

Räätälöidyt tehtävät

Henley EMBA – Global -tutkinnossa voit muokata omia opintojasi ja räätälöidä jokaisen opinnäytteen kehittämään erikoisalaasi, yksilöllisiä kiinnostuksen kohteitasi tai organisaatiosi tarpeita. Jos esimerkiksi kestävä kehitys kiinnostaa sinua, voit kirjoittaa opinnäytteesi sen näkökulmasta.

Koko opettamis- ja oppimisfilosofiamme poikkeaa muista. Emme syötä sinulle tietoa ja sen jälkeen arvioi sen perillemenoa tenteillä. Se ei tee sinusta yhtään parempaa johtajaa, lisää ymmärrystäsi tai saa sinua pärjäämään paremmin.

Sen sijaan odotamme sinun perehtyvän asioihin tutustumalla tutkimuksiin, keskustelemalla muiden opiskelijoiden ja omien työtovereidesi kanssa ja kehittävän ymmärrystäsi yhteistyön kautta. Tunnistat haasteen ja valitset oikean menetelmän sen selvittämiseksi.

Ohjelmamme korostaa aktiivista oppimista, jossa osoitat tietojasi, osaamistasi ja kykyäsi ratkaista liiketoiminnan kannalta kriittisiä asioita. Tehtävät tuottavat organisaatiollesi merkittävää lisäarvoa tai sinulle referenssejä osaamisestasi.

Tavoitteena henkilökohtainen kasvu

Tiesitkö, että Henley EMBA – Global tukee henkilökohtaista kehittymistäsi johtajana kaikissa opintojesi vaiheissa ja vie sinua suunnitelmallisella prosessilla kohti henkilökohtaista kasvua? Tarjoamme muun muassa jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden henkilökohtaiseen coachaukseen. Jokaisen moduulin myötä opit reflektoimaan henkilökohtaista kasvuasi ja analysoimaan sekä vahvuuksiasi että kehitysalueitasi. Henley EMBA – Global tarjoaa todellisen mahdollisuuden kasvuun johtajana.

Lue lisää Henley EMBA – Global:sta

Sabine Doms, Marketing Manager - Henley Business School Finland

Sabine Doms

Sabine is passionate about helping people to achieve their full potential and perform at their best. She has over 10 years experience in marketing and communications and is leading the marketing of Henley Business School in Finland since 2016.

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Becoming a better leader is about becoming a better person

  • 24 marras 2022
One of things that sets the Henley Executive MBA apart from other postgraduate programmes is the strong emphasis on personal development. It is great to systematically take time for personal reflection that is not focused on work objectives, but rather on balancing my personal needs with the external demands I’m facing. Identifying and resolving matters that stop you from being a better person are an integral part of the path of any leader who wants to develop.

Paula Kilpinen appointed as Director, Custom solutions

  • 15 marras 2022
Paula Kilpinen has been appointed as Director, Custom solutions at Henley Business School Finland as of 14 November 2022. In this role she will lead the custom solutions business area, comprising of high-impact customised solutions for sustainable growth.

Executive MBA -infotilaisuus

  •   16.12.2022 – 08:30 to 10:00
  • Henley Business School
Tervetuloa Executive MBA -infotilaisuuteemme kuulemaan lisää ohjelmasta ja oppimiskokemuksesta. Tilaisuudessa pääset tapaamaan yhden alumneistamme ja kuulemaan hänen kokemuksistaan Henleyn Executive MBA -ohjelmassa.