What makes the Henley Executive MBA different - Henley Business School Finland

Mikä tekee Henley Executive MBA -tutkinnosta erilaisen?

Olet ehkä tutustunut Suomessa tarjolla olevaan Executive MBA (EMBA) -koulutukseen ja miettinyt, mikä tekee Henley EMBA – Global:sta ainutlaatuisen. Tiesitkö, että Henley EMBA – Global vastaa ylempää korkeakoulututkintoa? Tiesitkö, että ohjelma on huippukansainvälinen? Tiesitkö, että voit räätälöidä kaikki opinnäytteet oman kiinnostuksesi mukaisesti?

Maailma sormiesi ulottuvilla

Jos harkitset MBA-tutkinnon suorittamista, Henleytä kansainvälisempää oppimisympäristöä on vaikea löytää. Sinua opettavat maailmalla arvostetut professorit ja opettajat, jotka ovat julkaisseet paljon omalla alallaan. Opiskelet kansainvälistä liiketoimintaa ja opit, mitä huippuyritykset tekevät. Ja mikä parasta – voit vaihtaa ajatuksia eri puolilta maailmaa kotoisin olevien opiskelijoiden kanssa.

Kaikesta tästä rakentuu ohjelman ainutlaatuinen globaali näkokulma: näet ja koet erilaisia business-käytäntöjä maailmalta ja tutustut monenlaisiin ajattelutapoihin. Voit myös osallistua workshoppeihin Henleyn muissa toimipisteissä ympäri maailmaa.

Vastaa maisterin tutkintoa

Monikaan ei ehkä tiedä, että Henley Business School tarjoaa tällä hetkellä ainoana Suomessa EMBA-ohjelman, joka vastaa maisterin tutkintoa. Ison-Britannian virallisen tutkintojärjestelmän mukaan Henley Executive MBA – Global on ylempi korkeakoulututkinto (taso 7).

Suomalaisten oppilaitosten EMBA-ohjelmat katsotaan täydennyskoulutukseksi suomalaisessa tutkintojärjestelmässä, joten ne eivät ole ylempiä korkeakoulututkintoja.

Kun haluat kansainvälistyä urallasi ja etsiä uusia mahdollisuuksia, katso siis tarkkaan, mitä tutkintoa kovalla työllä hankkimasi neljä kirjainta vastaavat.

Räätälöidyt tehtävät

Henley EMBA – Global -tutkinnossa voit muokata omia opintojasi ja räätälöidä jokaisen opinnäytteen kehittämään erikoisalaasi, yksilöllisiä kiinnostuksen kohteitasi tai organisaatiosi tarpeita. Jos esimerkiksi kestävä kehitys kiinnostaa sinua, voit kirjoittaa opinnäytteesi sen näkökulmasta.

Koko opettamis- ja oppimisfilosofiamme poikkeaa muista. Emme syötä sinulle tietoa ja sen jälkeen arvioi sen perillemenoa tenteillä. Se ei tee sinusta yhtään parempaa johtajaa, lisää ymmärrystäsi tai saa sinua pärjäämään paremmin.

Sen sijaan odotamme sinun perehtyvän asioihin tutustumalla tutkimuksiin, keskustelemalla muiden opiskelijoiden ja omien työtovereidesi kanssa ja kehittävän ymmärrystäsi yhteistyön kautta. Tunnistat haasteen ja valitset oikean menetelmän sen selvittämiseksi.

Ohjelmamme korostaa aktiivista oppimista, jossa osoitat tietojasi, osaamistasi ja kykyäsi ratkaista liiketoiminnan kannalta kriittisiä asioita. Tehtävät tuottavat organisaatiollesi merkittävää lisäarvoa tai sinulle referenssejä osaamisestasi.

Tavoitteena henkilökohtainen kasvu

Tiesitkö, että Henley EMBA – Global tukee henkilökohtaista kehittymistäsi johtajana kaikissa opintojesi vaiheissa ja vie sinua suunnitelmallisella prosessilla kohti henkilökohtaista kasvua? Tarjoamme muun muassa jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden henkilökohtaiseen coachaukseen. Jokaisen moduulin myötä opit reflektoimaan henkilökohtaista kasvuasi ja analysoimaan sekä vahvuuksiasi että kehitysalueitasi. Henley EMBA – Global tarjoaa todellisen mahdollisuuden kasvuun johtajana.

Lue lisää Henley EMBA – Global:sta

Jennika Rantanen - Henley Business School Finland

Jennika Rantanen

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

10 reasons why longer training programs are more effective

  • 9 maalis 2023
I’m a professional trainer and most of my training is one day courses. During my Henley EMBA studies I’ve had a chance to compare the delivery and impact of my shorter training to the longer training programs that Henley provides. This post serves as a reflection about those differences.

Saara Karhula appointed as Business Development Executive

  • 1 maalis 2023
Saara Karhula has been appointed as Business Development Executive at Henley Business School Finland as of 1 March 2023. In this role she will focus on developing both customised solutions and open programs.
Henley EMBA opiskelijat - Henley Business School Suomessa

Executive MBA Online info

  •   12.5.2023 – 09:00 to 10:00
  • Online
Today’s globally connected business world calls for a wider perspective, new skills and different ways of thinking. The Henley Executive MBA (EMBA) – Global is designed to develop outstanding business leaders ready to take on the challenges and opportunities of operating in today’s complex and fast-moving global economy. It develops leaders who are strong, responsible and adaptable.