Miten rahoitan Executive MBA -tutkintoni? - Henley Business School Finland

Miten rahoitan Executive MBA -tutkintoni?

Rahoitus voi muodostua yhdeksi isommista esteistä Executive MBA -tutkinnon (EMBA) suorittamiselle. Kaikki yritykset eivät kustanna työntekijöidensä täydennyskoulutusta, joten monien opiskelijoiden on etsittävä vaihtoehtoista rahoitusta. Me Henleyssä uskomme, että oman tutkinnon rahoituksen järjestäminen voi olla osa monipuolista oppimiskokemusta.

EMBA-ohjelman voi rahoittaa monella tavalla.

Työnantaja maksaa. Parhaassa tapauksessa työnantajasi vastaa EMBA-ohjelman kustannuksista. Nykyisin se ei enää ole kaikkein yleisin rahoitusmuoto, sillä yritykset tukevat ja kouluttavat työntekijöitään eri tavoilla.

Jos aiot pyytää työnantajaasi maksamaan ohjelman, autamme sinua tunnistamaan, miten Henley EMBA -opinnot hyödyttävät työnantajaasi heti alkuvaiheesta lähtien. Voimme auttaa sinua myös laatimaan yksityiskohtaisen suunnitelman, jolla voit pyytää työnantajaasi tukemaan opintojasi niin rahallisesti kuin ajallisesti.

Projektitöiden myynti. Toinen vaihtoehto rahoittaa opintoja on myydä EMBA-ohjelman aikana tehtäviä projektitöitä joko omalle työnantajalle tai toimeksiannosta jollekin toiselle yritykselle.

Henley EMBA -ohjelman aikana teet yhdeksän liiketoimintaan painottuvaa projektityötä ja erillisen lopputyön. Omavalintaiset aiheet moduulien sisällä voivat liittyä joko työnantajasi tai muun toimeksiantajasi organisaatioon tai liiketoiminnan haasteisiin.

Monet yritykset etsivät parhaillaankin konsultointiapua ja konkreettisia ratkaisuja omiin tarpeisiinsa. Projektitöillä kerrytät itsellesi arvokasta oppia ja rahoitat opintojasi samalla, kun autat kohdeyritystä menestymään.

Myymällä projektitöitä voit rahoittaa jopa koko EMBA-ohjelman ja samalla oppia uutta eri aloilta. Pystyt näyttämään taitojasi ja muuntamaan oppimaasi konkreettisiksi tuloksiksi työnantajallesi tai mahdolliselle asiakkaallesi – ja avaamaan itsellesi uusia mahdollisuuksia. Juuri tästä Henleyllä on kyse: tulevaisuuden johtajat saavat hankittua itselleen tietoa ja kokemuksia käytännönläheisesti.

MBA-opintolaina. Suomessa on yleisesti rahoitettu opintoja opintolainalla. Tänä päivänä alhaiset korot ja pitkät takaisinmaksuajat mahdollistavat tutkintojen suorittamisen ilman tiukkaa talouskurimusta.

Olemme neuvotelleet kotimaisen pankin kanssa edullisen opintolainan opiskelijoille, jotka maksavat EMBA-koulutuksensa itse.

Omarahoitus. Opintojen maksaminen omasta kukkarostasi voi aluksi tuntua siltä, että joudut sen vuoksi luopumaan monesta muusta asiasta. Pidä kuitenkin mielessä, että investointi EMBA-tutkintoon on investointi sinuun itseesi ja tulevaisuuteesi. Korkeatasoinen koulutus maksaa itsensä takaisin lukemattomilla arvokkailla tavoilla, kuten luomalla sinulle yli 70 000 alumnin verkoston 170 maassa.

Vapautus arvonlisäverosta. Henley EMBA on ainoa Suomessa tarjottava EMBA-ohjelma, joka vastaa yliopistotasoista maisterin tutkintoa ja on siksi vapautettu arvonlisäverosta. Säästät arvonlisäveroissa jopa lähes 10 000 euroa, eli kustannukset ovat ehkä alhaisemmat kuin mitä kuvittelit.

Mikä näistä rahoitusvaihtoehdoista sopii sinulle parhaiten?

Lisätietoja Henley EMBA -ohjelmasta saat osallistumalla infotilaisuuteemme tai lataamalla esitteemme.

Sabine Doms, Marketing Manager - Henley Business School Finland

Sabine Doms

Sabine is passionate about helping people to achieve their full potential and perform at their best. She has over 10 years experience in marketing and communications and is leading the marketing of Henley Business School in Finland since 2016.

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Becoming a better leader is about becoming a better person

  • 24 marras 2022
One of things that sets the Henley Executive MBA apart from other postgraduate programmes is the strong emphasis on personal development. It is great to systematically take time for personal reflection that is not focused on work objectives, but rather on balancing my personal needs with the external demands I’m facing. Identifying and resolving matters that stop you from being a better person are an integral part of the path of any leader who wants to develop.

Paula Kilpinen appointed as Director, Custom solutions

  • 15 marras 2022
Paula Kilpinen has been appointed as Director, Custom solutions at Henley Business School Finland as of 14 November 2022. In this role she will lead the custom solutions business area, comprising of high-impact customised solutions for sustainable growth.

Executive MBA -infotilaisuus

  •   16.12.2022 – 08:30 to 10:00
  • Henley Business School
Tervetuloa Executive MBA -infotilaisuuteemme kuulemaan lisää ohjelmasta ja oppimiskokemuksesta. Tilaisuudessa pääset tapaamaan yhden alumneistamme ja kuulemaan hänen kokemuksistaan Henleyn Executive MBA -ohjelmassa.