Skip to content
Miten rahoitan Executive MBA -tutkintoni? - Henley Business School Finland

Miten rahoitan Executive MBA -tutkintoni?

Rahoitus voi muodostua yhdeksi isommista esteistä Executive MBA -tutkinnon (EMBA) suorittamiselle. Kaikki yritykset eivät kustanna työntekijöidensä täydennyskoulutusta, joten monien opiskelijoiden on etsittävä vaihtoehtoista rahoitusta. Me Henleyssä uskomme, että oman tutkinnon rahoituksen järjestäminen voi olla osa monipuolista oppimiskokemusta.

EMBA-ohjelman voi rahoittaa monella tavalla.

Työnantaja maksaa. Parhaassa tapauksessa työnantajasi vastaa EMBA-ohjelman kustannuksista. Nykyisin se ei enää ole kaikkein yleisin rahoitusmuoto, sillä yritykset tukevat ja kouluttavat työntekijöitään eri tavoilla.

Jos aiot pyytää työnantajaasi maksamaan ohjelman, autamme sinua tunnistamaan, miten Henley EMBA -opinnot hyödyttävät työnantajaasi heti alkuvaiheesta lähtien. Voimme auttaa sinua myös laatimaan yksityiskohtaisen suunnitelman, jolla voit pyytää työnantajaasi tukemaan opintojasi niin rahallisesti kuin ajallisesti.

Projektitöiden myynti. Toinen vaihtoehto rahoittaa opintoja on myydä EMBA-ohjelman aikana tehtäviä projektitöitä joko omalle työnantajalle tai toimeksiannosta jollekin toiselle yritykselle.

Henley EMBA -ohjelman aikana teet yhdeksän liiketoimintaan painottuvaa projektityötä ja erillisen lopputyön. Omavalintaiset aiheet moduulien sisällä voivat liittyä joko työnantajasi tai muun toimeksiantajasi organisaatioon tai liiketoiminnan haasteisiin.

Monet yritykset etsivät parhaillaankin konsultointiapua ja konkreettisia ratkaisuja omiin tarpeisiinsa. Projektitöillä kerrytät itsellesi arvokasta oppia ja rahoitat opintojasi samalla, kun autat kohdeyritystä menestymään.

Myymällä projektitöitä voit rahoittaa jopa koko EMBA-ohjelman ja samalla oppia uutta eri aloilta. Pystyt näyttämään taitojasi ja muuntamaan oppimaasi konkreettisiksi tuloksiksi työnantajallesi tai mahdolliselle asiakkaallesi – ja avaamaan itsellesi uusia mahdollisuuksia. Juuri tästä Henleyllä on kyse: tulevaisuuden johtajat saavat hankittua itselleen tietoa ja kokemuksia käytännönläheisesti.

MBA-opintolaina. Suomessa on yleisesti rahoitettu opintoja opintolainalla. Tänä päivänä alhaiset korot ja pitkät takaisinmaksuajat mahdollistavat tutkintojen suorittamisen ilman tiukkaa talouskurimusta.

Olemme neuvotelleet kotimaisen pankin kanssa edullisen opintolainan opiskelijoille, jotka maksavat EMBA-koulutuksensa itse.

Omarahoitus. Opintojen maksaminen omasta kukkarostasi voi aluksi tuntua siltä, että joudut sen vuoksi luopumaan monesta muusta asiasta. Pidä kuitenkin mielessä, että investointi EMBA-tutkintoon on investointi sinuun itseesi ja tulevaisuuteesi. Korkeatasoinen koulutus maksaa itsensä takaisin lukemattomilla arvokkailla tavoilla, kuten luomalla sinulle yli 70 000 alumnin verkoston 170 maassa.

Vapautus arvonlisäverosta. Henley EMBA on ainoa Suomessa tarjottava EMBA-ohjelma, joka vastaa yliopistotasoista maisterin tutkintoa ja on siksi vapautettu arvonlisäverosta. Säästät arvonlisäveroissa jopa lähes 10 000 euroa, eli kustannukset ovat ehkä alhaisemmat kuin mitä kuvittelit.

Mikä näistä rahoitusvaihtoehdoista sopii sinulle parhaiten?

Lisätietoja Henley EMBA -ohjelmasta saat osallistumalla infotilaisuuteemme tai lataamalla esitteemme.

Jennika Rantanen - Henley Business School Finland

Jennika Rantanen

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Leader in spotlight: Miika Inkiläinen, SVP of Atlantic Airways

  • 28 marras 2023
1000 recruitments in two years – how a business jet pilot became fascinated by academia and HR

WANTED: Growth Marketing Manager

  • 10 marras 2023
Now we are looking for someone to join our team who is passionate about brands, marketing and growth. We are looking for a Growth Marketing Manager.

Leader in spotlight: Juri Ljaskin, VP of Supply Chain Management

  • 9 marras 2023
From St. Petersburg to Tallinn with two suitcases