Do you have what it takes to do an Executive MBA? - Henley Business School Suomessa

Onko minusta Executive MBA -tutkinnon suorittajaksi?

Kysymys käy jokaisen mielessä ainakin kerran, kun miettii, mitä plussia ja miinuksia paluu koulunpenkille merkitsee. Ajatus on toisaalta hyvin kiehtova mutta samalla hieman pelottava. Kysymystä voi pitää myös haasteena, josta haluaa selviytyä. Oheinen lyhyt tarkistuslista auttaa sinua päättämään, sopiiko Executive MBA -tutkinto sinulle.

Mieti ihan ensimmäiseksi motivaatiotasi. Miten Executive MBA -tutkinto tukee ammatillista tai henkilökohtaista kasvuasi? Haluatko vaihtaa ammattia tai valmistautua vaativampiin johtotehtäviin? Kiinnostaako yrittäjyys? Oletko vahvasti motivoitunut kasvamaan henkisesti? Tai haluatko laajentaa verkostojasi ja tavata ihmisiä, joilla on täysin erilainen tausta ja jotka tulevat eri maista?

Pohdi myös asennettasi. Oletko avoin uusille ajatuksille? Haluatko haastaa itsesi? Oletko valmis nostamaan henkilökohtaisen kehityksesi seuraavalle tasolle? Haluatko kasvaa oppimalla alan parhaimmilta?

Executive MBA -tutkinnon suorittamiseen ei ole oikotietä, mutta kyse ei myöskään ole rakettitieteestä. Määrittele itsellesi sopiva tahti ja aseta päiväkohtaisia realistisia tavoitteita aivan kuten ammattiurheilijat tekevät. Pyri parhaimpaasi joka päivä. Silloin pienetkin askeleet voivat johtaa suuriin saavutuksiin. Asenne todellakin ratkaisee.

Kolmanneksi ota huomioon omat resurssisi. Opiskeluun menee aikaa ja rahaa, ja se vaatii kurinalaisuutta. Executive MBA -tutkinnon suorittaminen vie keskimäärin 10–15 tuntia viikossa. Pystytkö sovittamaan sen aikatauluusi? Rahoitus on järjestävissä monella tavalla. Muista, että kyseessä on investointi omaan tulevaisuuteesi. Entä kurinalaisuus? Sitä tarvitaan, sillä onnistuminen on pitkälti kiinni sinusta itsestäsi.

Lopuksi vielä varmista, että sinulla on perheesi, ystäviesi, työtovereidesi ja työnantajasi tuki. Heidän täytyy ymmärtää, että Executive MBA -tutkinto auttaa sinua kasvamaan sekä tulemaan paremmaksi työssäsi ja parhaaksi itseksesi kaikilla elämäsi osa-alueilla.

Kyllä, opiskelu vaatii uhrauksia. Mutta tieto siitä, että voit tulla paremmaksi versioksi itsestäsi, tekee siitä kaiken vaivan arvoista.

Haluaisitko kuulla lisää Henley Executive MBA:sta? Tule mukaan info-tilaisuuteemme tai lataa Executive MBA -esitteemme.

Sabine Doms, Marketing Manager - Henley Business School Finland

Sabine Doms

Sabine is passionate about helping people to achieve their full potential and perform at their best. She has over 10 years experience in marketing and communications and is leading the marketing of Henley Business School in Finland since 2016.

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Becoming a better leader is about becoming a better person

  • 24 marras 2022
One of things that sets the Henley Executive MBA apart from other postgraduate programmes is the strong emphasis on personal development. It is great to systematically take time for personal reflection that is not focused on work objectives, but rather on balancing my personal needs with the external demands I’m facing. Identifying and resolving matters that stop you from being a better person are an integral part of the path of any leader who wants to develop.

Paula Kilpinen appointed as Director, Custom solutions

  • 15 marras 2022
Paula Kilpinen has been appointed as Director, Custom solutions at Henley Business School Finland as of 14 November 2022. In this role she will lead the custom solutions business area, comprising of high-impact customised solutions for sustainable growth.

Executive MBA -infotilaisuus

  •   16.12.2022 – 08:30 to 10:00
  • Henley Business School
Tervetuloa Executive MBA -infotilaisuuteemme kuulemaan lisää ohjelmasta ja oppimiskokemuksesta. Tilaisuudessa pääset tapaamaan yhden alumneistamme ja kuulemaan hänen kokemuksistaan Henleyn Executive MBA -ohjelmassa.