Skip to content
2017 Financial Times Executive MBA rankingit Suomessa - Henley Business School Suomessa

Financial Times Executive MBA -arviointi 2017

Koulutusosaamisessa ja uranäkymissä maailman 25 parjaan joukossa

Kilpailun koventuessa koulutusmarkkinoilla Henley on saavuttanut Financial Timesin Executive MBA -arvioinnissa vahvan aseman maailmanlaajuisesti, Euroopassa ja Britanniassa. Koulutus oli maailman 25 parhaan joukossa useilla uranäkymiin ja akateemiseen osaamiseen liittyvillä mittareilla arvioituna. Olemme edelleen Britannian 10 parhaan ja Euroopan 20 parhaan business-koulun joukossa.

Financial Timesin arviointi tarjoaa MBA-koulutuksesta laajat tiedot MBA-opintoja harkitseville. Siinä arvioidaan maailman 100 johtavaa liikkeenjohdon koulua. Arvioinnissa käytetään laajaa joukkoa mittareita urakehitysmahdollisuuksista, opetuksesta sekä ja opetussisältöjen laadusta, ja näin mahdollistetaan eri koulujen ja kurssien keskinäinen vertailu.

Henley Executive MBA-ohjelma on laaja maisteritason yliopistotutkinto, jonka sisältö kattaa johtamisen perusteet sekä muutoksen että ihmisten johtamisen. Ohjelman keskeinen painopistealue on ammatillisen kehittymisen lisäksi oman itsetuntemuksen parantaminen. Panostus siihen ja opiskelijoille tarjottu tuki näkyvät myös tuloksissa:

  • Uralla eteneminen: Britanniassa sijalla 7, Euroopassa 14 ja maailmanlaajuisesti 24
  • Opetuksen tavoitteet saavutettu: Britanniassa sijalla 6, Euroopassa 11 ja maailmanlaajuisesti 20
  • Taloudellisten palkkioiden kasvu: Britanniassa sijalla 5, Euroopassa ja maailmanlaajuisesti 32
  • Palkankorotusten keskiarvo (ennen MBA-tutkinnon aloittamista – 3 vuotta opintojen päättymisen jälkeen): 58% 

Ohjelmassa opetusryhmien koko pidetään tarkoituksella pienenä, jotta opiskelijat voivat jakaa omia kokemuksiaan, haasteitaan ja oppejaan työelämästä. Näin jokainen saa henkilökohtaisesti merkityksellisen oppimiskokemuksen. Ohjelman projektityöt keskittyvät organisaatioille ajankohtaisten haasteiden ratkaisemiseen, kehittäen opiskelijoiden omaan työhön liittyvää osaamista.

Panostamme monikulttuuriseen ja monipuoliseen oppimiskokemukseen ja autamme naisia kehittämään johtajuuspotentiaaliaan. Tulokset ovat hyviä myös näillä alueilla:

  • Naisten osuus henkilöstöstä: Britanniassa sijalla 1, Euroopassa ja maailmanlaajuisesti 2
  • Naisten osuus opiskelijoista: Britanniassa sijalla 3, Euroopassa 2

Olemme tunnettu opettajien ja opiskelijoiden monipuolisuudesta. Tämä parantaa oppimiskokemusta kokonaisuudessaan: näkemyksiä ja osaamista on tarjolla kaikkialta maailmasta, eri kulttuureista, sekä miehiltä että naisilta.

“Henley on tarjonnut yli 70 vuoden ajan johtajille mahdollisuuden vastata nopeasti muuttuvan maailman haasteisiin luovasti, oivaltavasti ja peräänantamattomasti. Panostuksemme heidän henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseensä näkyy selvästi maailmanlaajuisissa arvioinneissa saavuttamissamme hyvissä tuloksissa. Meistä on hienoa, että saamme tunnustusta monipuolisuudestamme ja sitoutumisesta naisten johtajuuden kehittämiseen. Olemme Henleyssä ylpeitä vahvasta Executive MBA -tutkinnostamme, joka on osa innovatiivista ja dynaamista liiketoiminnan koulutustamme”, sanoo Suomen Henley Business Schoolin toimitusjohtaja Annu Matula.

Financial Timesin koko listaus löytyy Financial Timesin sivuilta.

Jennika Rantanen - Henley Business School Finland

Jennika Rantanen

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

The social aspect of learning - Henley Business School Finland

The work life value of research skills

  • 22 touko 2023
One of the key sets of skills that are strengthened during the Henley EMBA journey are research skills. These are particularly necessary in the composition of the final thesis. But what is the work life relevance of academic research skills? How can I benefit from the research experience in my everyday work?

Henley #1 Executive Education provider in Finland

  • 22 touko 2023
The Financial Times Executive Education Ranking 2023 places Henley Business School in the world top 20 for the combined ranking of open and custom programmes. The ranking also confirms Henley’s position as leading executive education provider located in Finland.
WACC, CoC and IRR – a psychologist’s guide to corporate finance - Henley Business School Suomessa

What have I learned about myself during the Henley EMBA?

  • 17 huhti 2023
The EMBA programme in general and the Personal Development module has been a great opportunity to constructively challenge my views and beliefs about myself. I’ve found myself increasingly disagreeing with some identity labels that I previously considered useful and accurate.