2017 Financial Times Executive MBA rankingit Suomessa - Henley Business School Suomessa

Financial Times Executive MBA -arviointi 2017

Koulutusosaamisessa ja uranäkymissä maailman 25 parjaan joukossa

Kilpailun koventuessa koulutusmarkkinoilla Henley on saavuttanut Financial Timesin Executive MBA -arvioinnissa vahvan aseman maailmanlaajuisesti, Euroopassa ja Britanniassa. Koulutus oli maailman 25 parhaan joukossa useilla uranäkymiin ja akateemiseen osaamiseen liittyvillä mittareilla arvioituna. Olemme edelleen Britannian 10 parhaan ja Euroopan 20 parhaan business-koulun joukossa.

Financial Timesin arviointi tarjoaa MBA-koulutuksesta laajat tiedot MBA-opintoja harkitseville. Siinä arvioidaan maailman 100 johtavaa liikkeenjohdon koulua. Arvioinnissa käytetään laajaa joukkoa mittareita urakehitysmahdollisuuksista, opetuksesta sekä ja opetussisältöjen laadusta, ja näin mahdollistetaan eri koulujen ja kurssien keskinäinen vertailu.

Henley Executive MBA-ohjelma on laaja maisteritason yliopistotutkinto, jonka sisältö kattaa johtamisen perusteet sekä muutoksen että ihmisten johtamisen. Ohjelman keskeinen painopistealue on ammatillisen kehittymisen lisäksi oman itsetuntemuksen parantaminen. Panostus siihen ja opiskelijoille tarjottu tuki näkyvät myös tuloksissa:

  • Uralla eteneminen: Britanniassa sijalla 7, Euroopassa 14 ja maailmanlaajuisesti 24
  • Opetuksen tavoitteet saavutettu: Britanniassa sijalla 6, Euroopassa 11 ja maailmanlaajuisesti 20
  • Taloudellisten palkkioiden kasvu: Britanniassa sijalla 5, Euroopassa ja maailmanlaajuisesti 32
  • Palkankorotusten keskiarvo (ennen MBA-tutkinnon aloittamista – 3 vuotta opintojen päättymisen jälkeen): 58% 

Ohjelmassa opetusryhmien koko pidetään tarkoituksella pienenä, jotta opiskelijat voivat jakaa omia kokemuksiaan, haasteitaan ja oppejaan työelämästä. Näin jokainen saa henkilökohtaisesti merkityksellisen oppimiskokemuksen. Ohjelman projektityöt keskittyvät organisaatioille ajankohtaisten haasteiden ratkaisemiseen, kehittäen opiskelijoiden omaan työhön liittyvää osaamista.

Panostamme monikulttuuriseen ja monipuoliseen oppimiskokemukseen ja autamme naisia kehittämään johtajuuspotentiaaliaan. Tulokset ovat hyviä myös näillä alueilla:

  • Naisten osuus henkilöstöstä: Britanniassa sijalla 1, Euroopassa ja maailmanlaajuisesti 2
  • Naisten osuus opiskelijoista: Britanniassa sijalla 3, Euroopassa 2

Olemme tunnettu opettajien ja opiskelijoiden monipuolisuudesta. Tämä parantaa oppimiskokemusta kokonaisuudessaan: näkemyksiä ja osaamista on tarjolla kaikkialta maailmasta, eri kulttuureista, sekä miehiltä että naisilta.

“Henley on tarjonnut yli 70 vuoden ajan johtajille mahdollisuuden vastata nopeasti muuttuvan maailman haasteisiin luovasti, oivaltavasti ja peräänantamattomasti. Panostuksemme heidän henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseensä näkyy selvästi maailmanlaajuisissa arvioinneissa saavuttamissamme hyvissä tuloksissa. Meistä on hienoa, että saamme tunnustusta monipuolisuudestamme ja sitoutumisesta naisten johtajuuden kehittämiseen. Olemme Henleyssä ylpeitä vahvasta Executive MBA -tutkinnostamme, joka on osa innovatiivista ja dynaamista liiketoiminnan koulutustamme”, sanoo Suomen Henley Business Schoolin toimitusjohtaja Annu Matula.

Financial Timesin koko listaus löytyy Financial Timesin sivuilta.

Sabine Doms, Marketing Manager - Henley Business School Finland

Sabine Doms

Sabine is passionate about helping people to achieve their full potential and perform at their best. She has over 10 years experience in marketing and communications and is leading the marketing of Henley Business School in Finland since 2016.

Aiheeseen liittyvät uutiset ja tapahtumat

Becoming a better leader is about becoming a better person

  • 24 marras 2022
One of things that sets the Henley Executive MBA apart from other postgraduate programmes is the strong emphasis on personal development. It is great to systematically take time for personal reflection that is not focused on work objectives, but rather on balancing my personal needs with the external demands I’m facing. Identifying and resolving matters that stop you from being a better person are an integral part of the path of any leader who wants to develop.

Ten days in Cape Town – an emotional rollercoaster

  • 15 marras 2022
The 10-day trip to South Africa was definitely one of the highlights of my Henley Executive MBA – Global journey so far. We worked actively with a local non-governmental organisation, consulted them on their reputation and helped them in direction setting for the next ten years – a truly immersive learning experience!

Executive MBA -infotilaisuus

  •   16.12.2022 – 08:30 to 10:00
  • Henley Business School
Tervetuloa Executive MBA -infotilaisuuteemme kuulemaan lisää ohjelmasta ja oppimiskokemuksesta. Tilaisuudessa pääset tapaamaan yhden alumneistamme ja kuulemaan hänen kokemuksistaan Henleyn Executive MBA -ohjelmassa.