Digital Marketing Specialist - Henley Business School Finland

Wanted: Digital Marketing Specialist

Henley Business School etsii nyt joukkoonsa innostunutta ja tavoitteellista Digital Marketing Specialistia, olisitko se sinä? Tässä monipuolisessa tehtävänkuvassa pääset työskentelemään kansainvälisen ja laadukkaan huippubrändin parissa osana asiantuntevaa tiimiä! Pääset työskentelemään tiiviisti yhdessä niin Suomen tiimin ja erityisesti markkinointipäällikön kuin kansainvälisten kollegoidesi kanssa.

Digital Marketing Specialistin roolissa pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia B2B- ja B2C-markkinointikampanjoita Henleyn digitaalisissa kanavissa. Työsi keskiössä on etenkin sähköpostimarkkinointi, jonka parissa pääset suunnittelemaan, aikatauluttamaan, toteuttamaan sekä analysoimaan erilaisia kampanjoita sekä automatisoimaan prosesseja. Pääset myös vastaamaan Henleyn sosiaalisen median kanavista ja sisällöntuotannosta eri alustoille. Pääpaino sisällöntuotannossa on kirjalliseen materiaaliin, mutta saat käyttää luovuuttasi esim. podcastien tai videoiden luomisessa. Sähköposti- ja somemarkkinoinnin lisäksi pääset työskentelemään Henleyn tapahtumien ja niiden markkinoinnin parissa – tapahtumien suunnittelusta käytännön toteutukseen sekä onnistumisten seurantaan.

Etsimältämme henkilöltä toivomme motivoitunutta, eteenpäinkatsovaa ja aikaansaavaa työskentelyotetta: suoritat sovitut tehtävät laadukkaasti ja haluat kehittää oman osaamisesi lisäksi myös koko markkinointitiimin tekemistä. Odotamme, että omaat jo aiempaa työkokemusta digitaalisen markkinoinnin parissa, erityisesti sähköpostimarkkinoinnin ja/tai sosiaalisen median mainonnan parista, noin muutaman vuoden ajalta. Arvostamme aiempaa kokemustasi ja ymmärrystä markkinoinnin analytiikan ja automaation hyödyntämisestä sekä haluasi päästä kehittämään Henleyn markkinointitiimin työtapoja. Digital Marketing Specialistin rooli pitää sisällään paljon kommunikointia erilaisten sidosryhmien kanssa sekä sisällöntuotantoa sekä suomeksi että englanniksi, joten odotamme sinulta sujuvia kommunikointitaitoja molemmilla kielillä. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin vuorovaikutustaitoista tiimipelaaja, jolla on ratkaisukeskeinen asenne sekä halua tuoda uutta energiaa ja näkökulmia Henleyn tiimiin!

Henley Business School tarjoaa sinulle:

 • Itsenäisen ja monipuolisen roolin, jossa pääset omalla panoksellasi vaikuttamaan Henleyn digitaalisen markkinoinnin kehitykseen ja tuloksellisuuteen
 • Merkityksellisen työn, jossa olet osana tukemassa laadukkaamman ja vastuullisemman johtamisen sekä liiketoiminnan kasvua maailmanlaajuisesti
 • Tiimin, jossa tuetaan toinen toisia sekä hyödynnetään tiimiläisten vahvuuksia markkinoinnin kehittämisessä
 • Kansainvälisen työympäristön, jossa on mahdollista luoda verkostoja ympäri maailman
 • Hyvät työsuhde-edut, mm. lounasedun, kattavan työterveyshuollon, yksityisen sairausvakuutuksen sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit.

Odotamme sinulta:

 • Relevanttia korkeakoulututkintoa sekä muutaman vuoden kokemusta markkinoinnin parista. Erityisesti arvostamme kokemustasi sähköposti- ja sosiaalisen median markkinoinnin tehtävistä
 • Kokemusta monikanavaisesta sisällöntuotannosta ja erilaisten editointityökalujen parista sekä halua tuottaa korkealaatuista materiaalia eri markkinointikanaviin
 • Tavoitteellista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä halua kehittää tiimin työskentelytapoja
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta ja intoa työskennellä tiimissä
 • Vahvoja viestintätaitoja (kirjallinen, suullinen) niin suomeksi kuin englanniksikin

Luemme eduksesi:

 • Digimarkkinoinnin analyysi- ja automatisointityökalujen osaamisen
 • Aiemman kokemuksen tapahtumamarkkinoinnista ja -järjestämisestä sekä nettisivujen hallinnoinnista ja päivittämisestä

Huomioithan, että tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Euroopassa muutaman kerran vuodessa sekä valmiutta osallistua Henleyn tapahtumiin, jotka saattavat ajoittain sijoittua iltoihin.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi englanniksi viimeistään torstaina 1.9.2022 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 00255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Henley Business Schoolin palvelukseen.

Jennika Rantanen - Henley Business School Finland

Jennika Rantanen

Related content

Saara Karhula appointed as Business Development Executive

 • 1 Mar 2023
Saara Karhula has been appointed as Business Development Executive at Henley Business School Finland as of 1 March 2023. In this role she will focus on developing both customised solutions and open programs.

Alumni spotlight: Paula Kilpinen, Henley Business School Finland

 • 5 Jan 2023
Our January alumni spotlight story introduces new Director of custom programmes at Henley Business School Finland, Paula Kilpinen, who is also an experienced Executive coach.
Could an Executive MBA be part of your talent and succession planning? - Henley Business School Finland

WANTED: Business Development Manager

 • 5 Dec 2022
We are looking for a Business Development Manager to strengthen our team in Helsinki! In this position, you will have the opportunity to proactively develop new business relationships with individuals and organisations and bring business to life.